Tarih: 01.01.0001 00:00

Bigaspor Yaz Futbol Okulları Sona Erdi

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bigaspor yaz okulları töreni 11 Ağustos Cuma günü saat 18:30?da Bigaspor tesislerinde yapılan törenle sona erdi.

Yapılan törende konuşma yapan Bigaspor Başkanı Mustafa Durak " 2017 yılı Bigaspor yaz futbol okulları kapanış törenine hepiniz hoş geldiniz.

HABERİN VİDEO`sunu İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bilindiği üzere her yıl geleneksel olarak yapılan Bigaspor yaz futbol okullarının bu yılda sonuna geldik. Yaklaşık 45 gün boyunca çocuklarımıza öğretmenlerimiz tarafından eğitim verildi. Bu eğitimler sonucunda bazı yavrularımızı kendi alt yapı yaş gruplarımıza kazandırdık. Bu bağlamda yaz futbol okullarımızın gerçekleşmesinde emeği geçen ve sponsorumuz olan Doğtaş?a ve Doğanlar Yatırım Holdinge, Miray Nakliyata, Kaptanlar Un?a, Biga Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Kursumuz boyunca burada ter döken Antrenörlerimize teşekkür ediyorum.

Naçizane ben bu yaşımda yoğun iş hayatımdan fırsatlar yaratarak haftada 2 kez futbol oynuyorsam spor hepimizin yaşam kaynağı olmalıdır. Buraya katılan tüm sporseverlere teşekkür eder spor dolu sağlıklı günler dilerim"dedi.

Programa Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, İlçe Spor Müdür Celal Avcı, İlçe Sağlık Müdürü Kıvanç Işık, Bigaspor Yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 12.08.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —