Çan Belediyesi Temizlik Filosunu Güçlendiriyor

Çan Belediyesi Temizlik Filosunu Güçlendiriyor

Çan Belediyesi hayata geçirdiği mega projelerle bölgede adından sıkça söz ettirirken rutin belediye hizmetlerinin kalitesini de her geçen gün artırmaya devam ediyor. Son olarak da temizlik hizmetlerindeki kalite çıtasını üst seviyelere taşıyan Çan Belediy

Çan Belediyesi hayata geçirdiği mega projelerle bölgede adından sıkça söz ettirirken rutin belediye hizmetlerinin kalitesini de her geçen gün artırmaya devam ediyor. Son olarak da temizlik hizmetlerindeki kalite çıtasını üst seviyelere taşıyan Çan Belediyesi, araç filosuna kattığı 6 adet yeni çöp kamyonu ve yeni çöp taksi aracı ile araç altyapısını güçlendirdi.

Çan Belediyesinin gücüne güç katan yeni araç filosu, 2 Ekim Pazar günü şehir meydanında Çan halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kurban kesim merasimi ve aşure ikramlarıyla tüm Çanlıların hizmetine girmiş oldu.

Çan?da bir ilk olan çöp taksi uygulaması ise vatandaşlarca oldukça merak edilirken; Başkan KUZU?nun özel olarak ilgi gösterdiği temizlik hizmetlerinin, farklı uygulamalarla Çandaki kalitesinin artması büyük takdir topladı.

6 adet yeni çöp kamyonu ve yeni çöp taksi aracının tanıtım programında konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU; ?Çandaki dönüşümü çağdaş kent sorumluluğu ile sürekli ileriye taşımaya devam ediyoruz. Modern şehircilik projelerimizle Çanımızın marka şehir olma yolundaki dönüşümünü sürdürürken hayata geçirdiğimiz ve halen devam etmekte olan dev projelerimizle de kentimize katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Yola ilk çıktığımız günden beri Bizim bir derdimiz var; Çanımızı Kaliteyle Buluşturmak. Çünkü sizler bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Bizler de her ne hizmet veriyorsak daha kalitesini sağlamak için kararlılık ve özveriyle çalışıyoruz.

Belediyemizin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Bununla birlikte Araç alt yapımızı da yenilemeye devam ediyoruz. 6 adet yeni çöp kamyonunu ve bir ilk olarak da çöp taksi hizmetimizi Çanımıza kazandırdık. Vatandaşımız, Çöp taksiyi arayacak hurda ev eşyaları olsun, çuvallanmış moloz atıkları olsun, evsel atık çöp olsun? Çöp taksi gelip evlerden bunları alacak. Bu yeni hizmetimiz de Çanımıza hayırlı olsun diyoruz. Evet, Bu araçlarla gücümüze güç kattık.? Dedi.

?Bir kentin gelişmişliği ve medeniyet seviyesi; sokaklarının temizliğinden belli olur.?

Sözlerine, ?Bir belediyenin en temel kalite göstergelerinden birisi de temizlik hizmetleridir? şeklinde devam eden Başkan KUZU; ?Her belediyenin görevidir bu. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim en iddialı olduğumuz hizmetlerimizin başında temizlik hizmetlerimiz geliyor. Hatta şahsen benim özel olarak takip ettiğim bir konu bu. Kentimizdeki sokaklarımızın ve caddelerimiz temizliği gelişmiş ülkelerden daha ileri olması için temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimizle ile gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bunlar bir belediyenin zaten yapması gerekenler ama biz daha kaliteli nasıl olurun derdindeyiz? Bunların yanında atık yağları toplayarak 5 litre yağa 1 litre deterjan hediye ediyoruz. Bunun gibi atık pil olsun, atık lastik olsun geri dönüşüm hizmetlerimiz devam ediyor.

Bizler rutin hizmetlerimizin kalitesini artırdığımız gibi şehrimize ruh katan sosyal projelerimizle de Çanımızın marka şehirlerarasına sokmaya tüm gücümüzle gayret ediyoruz ve bunu başarıyoruz da hamdolsun.? İfadelerini kullandı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 03.10.2017



1.01.0001 00:00:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71