Göçmenler İçin Türkçe Kursu Açıldı

Göçmenler İçin Türkçe Kursu Açıldı

Çanakkale Valiliği tarafından yürütülen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanan Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık projesi olan ? Safer Places Hopeful Refugees ? adlı projenin açılış toplantısının ardından, proje faaliyetleri kapsam

Çanakkale Valiliği tarafından yürütülen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanan Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık projesi olan  ? Safer Places Hopeful Refugees ? adlı projenin açılış toplantısının ardından, proje faaliyetleri kapsamında açılması planlanan göçmenlere yönelik Türkçe dil kursu Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun da katkılarıyla 13.03.2017 tarihinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılmıştır.

Kursiyerler yaklaşık 4 ay sürecek kurs boyunca Türkçe dilini öğrenmeye çalışacaklar. Kursiyerler bu proje kapsamında açılmış olan dil kursuna katılmış olmaktan çok memnun olduklarını söyleyerek,  Türkçe bilmemelerinden kaynaklı hem sözlü hem de yazılı iletişimde yaşadıkları zorlukların kurs sayesinde ortadan kalkacağına inandıklarını belirttiler.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 27.03.2017

 



Çanakkale 1.01.0001 00:00:00 0
  • Perşembe 13.6 ° / 5.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 10.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    9275,5%-2,13
  • DOLAR

    37,96% -0,02
  • EURO

    41,82% 0,69
  • GRAM ALTIN

    3821,78% 1,52
  • Ç. ALTIN

    6161,60% 0,00