Eğitim 1.01.0001 00:00:00 0

Öğrenme Şenliği Toplantısı Yapıldı

Öğrenme şenliği toplantısı yapıldı. Bu yıl ilçemizde ikincisi düzenlenecek olan Öğrenme Şenliğinin ilk toplantısı ilçe milli eğitim müdürümüz Erkan BILEN başkanlığında Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda 28 Mart 2017 Salı günü saat 10 da gerçekleştiri

Öğrenme Şenliği Toplantısı Yapıldı

Öğrenme şenliği toplantısı yapıldı. Bu yıl ilçemizde ikincisi düzenlenecek olan Öğrenme Şenliğinin ilk toplantısı ilçe milli eğitim müdürümüz Erkan BILEN başkanlığında Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda 28 Mart 2017 Salı günü saat 10 da gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye, Fakülte, Yüksek Okul, Sanayi Odası, İlçe Tarım, Orman İşletme, İlçe Sağlık, İlçe Spor, Vergi dairesi, Doğtas, Esnaf Odası, Müftülük temsilcilerinin yanında ilçemizdeki Meslek Liselerinin Müdürleri ile Çizgi Kolejinin temsilcisi katıldı.

 12-13 Mayıs tarihlerinde kent meydanında yapılması planlama öğrenme şenliğine katılacak kurum ve kuruluşların tespit edildiği toplantıda ayrıca, İlçe organizasyon komitesi oluşturuldu. Komite Milli Eğitim Şube Müdürü Müjdat Yüksel başkanlığında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Hikmet CEVHER, Hamdibey MTAL Müdürü Tahsin ERGUN, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Celal AVCI ve İlçe Tarım Müdürlüğünün görevlendireceği kişilerden oluşacak. Şenliğe katılmak isteyen kurum ve kuruluşların 31 Mart tarihine kadar yapacakları etkinlikleri ilçe milli eğitim müdürlüğüne ya da halk eğitimi merkezi müdürlüğüne bildirmesi gerekiyor.

Eklenme Tarihi: 01.04.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir