Siyaset 1.01.0001 00:00:00 0

Özgür Ceylan Zarar Gören Tarım Arazilerini Ziyaret Etti

Marmara Bölgesinde etkili olan yağmur, fırtına ve dolu 27 Temmuz Perşembe günü etkili olmuştu. Biga?da etkili olan yağış köylerdeki tarım arazilerine büyük zarar verdi. İlçe Tarım Müdürü Vasfi Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Çan

Özgür Ceylan Zarar Gören Tarım Arazilerini Ziyaret Etti

Marmara Bölgesinde etkili olan yağmur, fırtına ve dolu 27 Temmuz Perşembe günü etkili olmuştu. Biga?da etkili olan yağış köylerdeki tarım arazilerine büyük zarar verdi. İlçe Tarım Müdürü Vasfi Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz ile birlikte dolu yağışında hasar gören Tokatkırı köyünü ziyaret ederek çiftçilere geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Biga Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Ceylan yaptığı açıklamada; Milletvekilimiz Bülent Öz ile birlikte dolu yağışında hasar gören Tokatkırı köyümüze giderek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İlçe tarım müdürümüz ve köy muhtarımızdan zararın karşılanmasıyla ilgili süreç hakkında bilgi aldık. Köylümüz Tarsim ve diğer sigorta kuruluşlarıyla ilgili şikâyetlerini ilettiler. Yaşananların doğal afet statüsüne alınarak devlet tarafından yaraların sarılması gerekiyor,dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 30.07.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir