Ekonomi 1.01.0001 00:00:00 0

Biga Ziraat Odası 132 Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Biga Ziraat Odası 132.?inci yönetim kurulu toplantısı 16 Ağustos Çarşamba günü saat 13:00?de Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Elmacı başkanlığında toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından başladı. Bir önceki top

Biga Ziraat Odası 132 Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Biga Ziraat Odası 132.?inci yönetim kurulu toplantısı 16 Ağustos Çarşamba günü saat 13:00?de Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Elmacı başkanlığında toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından başladı. Bir önceki toplantı değerlendirildi. Ziraat Odasına resmi kurumlardan gelen yazılar görüşüldü. TANAP programı hakkında bilgiler verildi. Tarım Nüfusu Gençleşiyor projesi kapsamında açılacak kurslar görüşüldü.

Ziraat Odasının düzenleyeceği Çeltik Hasat Şenliği organizasyonu ile yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Biga Meslek Yüksek Okulundan gelen dilekçe görüşüldü. Ziraat Odası 10445 sicil numaralı üyesi İzzet Erdem?in verdiği dilekçe görüşüldü. Ziraat Odasının davetli olduğu organizasyonlar hakkında görüşmeler yapıldı.

Toplantıya; Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Elmacı, Başkan Yardımcısı Fikret Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yasin Şeker, Ömer Özden, Yılmaz Bölükbaşı, Recep Ayaz, Oda Genel Sekreteri Arif Ödül katıldı.

Görüşülen maddeler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmadığı için Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı sona erdi. 

Eklenme Tarihi: 17.08.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir