Biga Adapor Yenicespor Maçına Hazırlanıyor

 Biga Adapor Yenicespor Maçına Hazırlanıyor

Biga Adaspor 22 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yenicespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlara 16 Ekim Pazartesi günü başlayan Biga Adaspor 21 Ekim Cumartesi gününe kadar sürdürecek. Biga Adaspor 14 Ekim Cumartesi günü oynadığı Çanakka

Biga Adaspor 22 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yenicespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlara 16 Ekim Pazartesi günü başlayan Biga Adaspor 21 Ekim Cumartesi gününe kadar sürdürecek. Biga Adaspor 14 Ekim Cumartesi günü oynadığı Çanakkalespor FK 1-0 yenerek 3 puanı kazanmıştı. Biga Adaspor hafta sonu oynayacağı Yenicespor maçını da kazanarak 3 puanı almak istiyor.

Biga Adaspor 19 Ekim Perşembe günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda Biga Adaspor Bigaspor (U-17) arasında çift kale maç yaptı.

Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli 14 Ekim Cumartesi günü oynanılan Çanakkalespor FK maçını değerlendirdi.

Teknik Direktör Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada;  14 Ekim Cumartesi günü Çanakkalespor FK ile resmi maçımızı gerçekleştirdik. Çanakkalespor FK maçından 1-0 galip ayrıldık. Tek gol ile 3 puan almayı başardık. Maçta 4 ? 5 gol pozisyonu olmasına rağmen tek gol ile bitti. Farkı daha da arttırabilirdik ancak önemli olan 3 puandı. İlk maç her zaman zordur ve Çanakkalespor FK?da tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu düşünüyorum.

Maçın ikinci devresi 60?ıncı dakikadan sonra oyunsal anlamda sıkıntılar yaşadık. Oyunda daha fazla topa sahip olabilirdik. Takımımızın daha fazla topa sahip olacağını biliyoruz. Maçta kırmızı kart gördük ve takımımız 10 kişi kaldı. Skoru koruma iç güdüsü ve hakem Özgür hocanın yanlış kararlarından dolayı takım olarak biraz geriye yaslandık.

Hakemlerin ne bize ne de karşı takımlara yanlış kararlar vermesini istemiyoruz. Sahada oynayan takımların hak edeceği ve kazanacağı bir lig olsun istiyoruz. Çanakkalespor ile oynadığımız maçta ikinci gol de hakemi aldatmaya yönelik karar sonra serbest vuruş verildi. Golümüz sayılmadı ve oyuncumuz sarı kart gördü. Hakemin oyunda hataları vardı. Hakemin yanlış verdği kararlar takımımızı etkiledi. Hakemlerimizde inşallah biran önce lige adapte olurlar.HABERİN VİDEO`sunu İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Biga Adaspor 22 Ekim Pazar Günü Deplasmanda Yenicespor?la Karşılaşıyor

Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Yenicespor maçı hakkında açıklama yaptı. Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada; bu hafta sonu Yenicespor?la deplasmanda karşılaşacağız. Yenicespor bir beraberlik ve bir galibiyet aldı. Moralli bir takım. Biga Adaspor takımı olarak biz de moralliyiz. Takımımın genel olarak gidişatından memnunum.

Takımımızda sakatlıklar var. Futbolcularımızdan Ahmet Kaya bilek ile ilgili sıkıntısı var. 20 gün oldu tedavisi devam ediyor. Mert Aydoğan ön çaprazından bir yırtık var. Ozan Eser ve Deniz sakatlıkları var. Tedavilerini yaptırdılar. Sakatlıkları olan futbolcularımız hafta sonuna kadar idmanlarını yapacaklar. Oynayıp oynayamayacaklarına antrenman sonrası karar vereceğiz.

Amacımız, her maçı bir final ve son maç olarak görmek. Her takımdan 3 puan almak istiyoruz. Bu amacı takımımıza aşılamak istiyoruz. Yenicespor deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyoruz, dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 20.10.2017



Spor 1.01.0001 00:00:00 0
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.4 ° / 15.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04