Tarih: 01.01.0001 00:00

Biga Adaspor Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor Maçına Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Süper Amatör Ligin 9.?uncu haftasında Biga Adaspor deplasmanda 3 Aralık Pazar günü saat 15:00?de Küçükkuyu Belde Stadında Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor ile karşılaşacak.  

Biga Adaspor deplasmanda oynayacağı Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Adaspor 24 puanla birinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısının bitimine son 3 hafta kaldı. Adaspor ligin ilk yarısını puan kaybetmeden bitirmek istiyor.

Biga Adaspor Antrenörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada; son 3 haftaya giriyoruz. 8.?inci haftayı geride bıraktık 9.?uncu hafta ( bu hafta )  Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor deplasmanına gideceğiz. Küçükkuyu maç sonuçlarına baktığımızda ilginç sonuçlar alan bir takım. Bazı maçlarda 6 atıp bazı maçlarda 6 yediler. Kendi sahalarında ve deplasmanda da iyi futbol oynuyorlar. Deplasmanda oynayacağımız Küçükkuyu maçına Cumartesi gününden gitmek istiyoruz. Maç günü 3,5 veya 4 saat uzun yolculuk yapmak istemiyoruz.

Biga Adaspor olarak bizim hedefimiz var, o da şampiyon olmak. Kolay olmayacağını biliyoruz. Her maç zor. Biz her maça aynı ciddiyette hazırlanmak istiyoruz. Küçükkuyu, Arslanca ve Karabiga maçlarımız var. Küçükkuyu deplasmanından da 3 puanı kazanmak istiyoruz. Karabiga Belediye Gençlik Spor ile aramızda 4 puan var. Son haftaya kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Antrenmanlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. İyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızla birlikte üstüne biraz daha koyan Adaspor olmak istiyoruz. İyi ve güzel futbol oynayarak bizi izleyen taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Takımımdan memnunum,dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 30.11.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —