Tarih: 01.01.0001 00:00

Biga Adaspor Arslancaspor Maçına Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Süper Amatör Ligin 10.?uncu haftasında Biga Adaspor 9 Aralık Cumartesi günü saat 13:00?de İlyas Bayram Stadyumunda Arslancaspor ile karşılaşacak.

Biga Adaspor kendi sahasında oynayacağı Arslancaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Adaspor 27 puanla birinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısının bitmesine bu haftayla birlikte 2 hafta var. Adaspor ligin ilk yarısını puan kaybetmeden bitirmek istiyor.

Biga Adaspor antrenörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada;

Bu hafta10.?uncu maçımıza çıkıyoruz. Geçen hafta Küçükkuyu Gençlerbirliği ile oynadık ve 9-0?lık galibiyet aldık. Bir önceki hafta Kepezspor?la oynadık ve 8-0?lık galibiyet aldık. Bizimde bu kadar farklı beklemediğimiz maçlardan farklı skorlar oluştu. Bizi takip edenler tarafından böyle farklı skorlar oluştuğu zaman önümüzdeki hafta ve diğer haftalarda beklentiler daha yukarı taşınıyor. Amacımız skor ne olursa olsun iyi futbol oynayıp, 3 puanı almak. Play out oynar mıyız, oynamaz mıyız bilemiyorum ama ligi şampiyon olarak tamamlamak ve 4.?üncü lige çıkmak istiyoruz.

Takımımızı oluştururken, ligin başında camiamız ve yöneticilerimiz ile birlikte şampiyon olmayı istiyoruz. Ligde son iki haftaya giriyoruz. Bu hafta Arslancaspor ile oynayacağız. Oynamadan, iyi şeyler yapmadan hiçbir zaman skoru alamazsın. Karşıdaki takımı küçümsemek diye bir şey yok. Arslancaspor maçı da diğer oynanılacak maçlarda hepsi bizim için 3 puan.

Ligin ilk yarısının son haftasında Karabiga Belediye Gençlik Spor ile oynayacağız. Bu haftayı 3 puanla kapatıp, Karabiga maçına hazırlanmak istiyoruz. Takımımızda sakat oyuncu İbrahim Demirtaş var. Başka sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Takımımdaki havadan, kulüpteki havadan gayet memnunuz. 9 Aralık Cumartesi günü saat 13:00?de İlyas Bayram Stadyumunda oynayacağımız Adaspor-Arslancaspor maçına tüm sporseverleri bekliyoruz,dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 07.12.2017

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —