Tarih: 01.01.0001 00:00

Biga Atatürk Anadolu Lisesinden 70?ler Yeşilçam Film Müzikali

Facebook Twitter Linked-in

Biga Atatürk Anadolu Lisesi Müzik ve Tiyatro kulübü ile Müzik Öğretmeni Oylum Karak tarafından organize edilen ??70?ler Yeşilçam Film Müzikali?? 15 Aralık Cuma saat 20:00?de Atatürk Kültür Merkezinde sahnelendi. VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenlenen 70?ler Yeşilçam Film Müzikalinde; Leyla ile Mecnun filminden kısa kısa sahneler canlandırıldı. Kendim ettim kendim buldum, fesuphanallah, kara gözlüm, anlamazdın anlamaz, ateş böceğim, olmaz olsun, bir sevmek bin defa ölmekmiş gibi bir çok şarkı seslendirildi.

70?ler Yeşilçam Film Müzikalini dinlemeye gelenler hem duygusal anlar yaşadılar, hem de eğlendiler.

Okul müdürü Ahmet Dere yaptığı konuşmada; müzik ve tiyatro kulübümüzde 80 öğrencimiz var. 11 değişik müzik aleti kullanarak, 2 aylık çalışmanın sonunda çok güzel şarkılar söylediler. Öğrencilerimiz böylece sahne tecrübesi edinerek özgüven kazandılar. 70?li yılların kıyafetleri, müziği ve film sahnelerinde yer alan sahneler canlandırıldı, dedi.

Düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Şübe Müdürleri, okul müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen etkinlik sonunda Kaymakam Mustafa Can ve Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen etkinliği düzenleyen öğretmenlere çiçek ve plaket takdim etti.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ HABERİN VİDEO`sunu İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 16.12.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —