Tarih: 01.01.0001 00:00

Biga?da Müdür Naaptın İşi Gücü Bırak Müdür Söyleşiye Gidiyoruz Seminer

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler (BİİBF) Fakültesi Bakış Açısı ve Koordinasyon Topluluğu (BAKOT) ??Müdür Naaptın??, ??İşi Gücü Bırak Müdür, Söyleşiye Gidiyoruz?? konulu söyleşiyi 16 Aralık Cumartesi saat 13:30?da BİGA TSO toplantı salonunda yapıldı.

Düzenlenen söyleşiye Doğan Karakaya Modaretörlüğünde başlandı. DOĞTAŞ-Kelebek Marka Müdürü Çağrı Öztürk, Satış Müdürü Sercan Vural, Panel Üretim Müdürü Ufuk Eryüksel ve Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Levent Burucu konuşmacı olarak katıldı. Her müdür kendi branşında bilgiler verdi.

Doğtaş-Kelebek Marka Müdürü Çağrı Öztürk; pazarlama sayısal bir bakış olduğunu anlattı. Hayatın sayılardan oluştuğunu söyledi. Pazarlamada; iş planı oluşturulmalı, bir hedef oluşturulmalı ve o hedefe ulaşılmalıdır. Bütçeye ve kar oranına dikkat edilmelidir. Marka bilinirliğine önem verilmelidir.

Söyleşi sonunda katılımcılara belge verildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen söyleşiye Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Doğan Türkmen, DOĞTAŞ- Kelebek İnsan Kaynakları Müdürü Ümit Demirhan, Satış Müdürü İlhan Tunçman, İdari ve Mali İşler Müdürü Altan Özmucur, topluluk başkanları ve öğrenciler katıldı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Eklenme Tarihi: 17.12.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —