FETÖ TV`leri kapatıldı Sıra Korsan Televizyonlarda

FETÖ TV`leri kapatıldı Sıra Korsan Televizyonlarda

FETÖ ile bağlantısı olan bazı kurum ve kuruşlara kayyum atanırken, FETÖ ile bağlantısı olan bazı ve kuruluşlar kapatıldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra OHAL kapsamında alınması gereken tedbirler ile bazı kurum ve kuruluşlara dair düzenleme yapılması

FETÖ ile bağlantısı olan bazı kurum ve kuruşlara kayyum atanırken, FETÖ ile bağlantısı olan bazı ve kuruluşlar kapatıldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra OHAL kapsamında alınması gereken tedbirler ile bazı kurum ve kuruluşlara dair düzenleme yapılması hakkında kanun hükmünde kararnameye göre bazı kurum ve kuruluşlar kapatıldı.

Kapatılan kurumlar arasında televizyon, radyo, haber ajansları, gazete, dergi, yayın evi ve dergiler kapatıldı. Kurumların yayın hak ve lisansları iptal edildi.

Kapatılan kurum ve kuruluşların mal varlıkları devlet hazinesine devredileceği açıklandı.

TURKSAT ÜZERİNDEN KORSAN YAYIN YAPAN TELEVİZYONLAR

Yurtdışından alınan sahte yayıncı lisansı ile Türksat üzerinden yayın yapan televizyon kanallarının sayısı gerekli müdahalelerin yapılmamasından dolayı artıyor.

Bu televizyon kanallarında Yeşilçam filmleri, eski televizyon dizileri, sinema filmlerini lisans ve telif hakkı olmadan yayınlanıyor.

Sahte bal, Kuran-ı Kerim (dinimizi sömürüyorlar), cinsel sağlık ürünleri, şans oyunları (kumar), ucuz cep telefonu reklamları yapılıyor. Yaptıkları reklamların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Vatandaşı kandırıyorlar.

RTÜK ve TURKSAT Neden Sessiz Kalıyor

RTÜK ve TURKSAT yaptığı açıklamalarda korsan yayın yapan televizyon kanallarını kapattıklarını açıklıyor. Korsan televizyon kanalları bu seferde isim ve logo değiştirerek tekrar yayınlarını devam ettiriyor.

Ulusal televizyon kanalları yayınladık film ve programların lisans ve telif haklarını büyük paralar ödeyerek aldıklarını açıklıyor. Ulusal televizyon kanalları korsan televizyon kanallarının telif hakkı ve lisans ücretlerini almadan yayınladıklarından şikâyetçi olduklarını açıklıyor.

Korsan televizyon kanalları yayınlarını sürdürüyor. RTÜK ve TURKSAT bu konuda sessiz kalıyor. Bu televizyon kanalları vatandaşları dolandırıyor. Korsan televizyon kanallarını neden kapatmıyor?

OHAL kapsamında çıkan kanun ile birlikte FETÖ ile bağlantısı olan bazı kurum ve kuruluşlar kapatılmıştı. Aynı hassasiyetin korsan yayın yapan televizyon kanalları içinde uygulanması gerekiyor.

RTÜK ve TURKSAT?ın sessiz kalmasının sebebi korsan televizyon kanallarından büyük paralar kazanması mı? Bir an önce RTÜK ve TURKSAT bu televizyon kanallarını durdurması gerekiyor. 



10.01.2018 16:01:28 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19