Ekonomi 10.01.2018 16:01:55 0

TOBB`dan Akreditasyon Kılavuzu Ve Stratejik Plan Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için ?Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama? eğitimi gerçekleştirdi.

TOBB`dan Akreditasyon Kılavuzu Ve Stratejik Plan Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için ?Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama? eğitimi gerçekleştirdi.

30-31 Ocak 2017 tarihlerinde Ankara?da bulunan TOBB Birlik Merkezi Konferans Salon?nda gerçekleşen ve 81 ilin Oda ve borsalarının katılım sağladığı eğitim programına Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) adına Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Eğitim süresince, ?Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama? faaliyetleri konusunda detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

?Akreditasyon Kılavuzu, Revizyonu ve Stratejik Planlama? eğitimi açılış konuşmasını yapan TOBB Akreditasyon Sekreteri Volkan Tufan, 2017 yılının ilk eğitiminde kılavuzda yapılan değişikliklerle daha mükemmel bir sistem kurulumunu hedeflediklerini ve bu doğrultuda sistemde gerekli değişikliklerin yapıldığını belirtti.

Eğitimin ikinci gününde Türk Loydu Baş denetçisi Arif Berker Telek, yaptığı sunum ve paylaşımlarla katılımcılara Stratejik Planlama ile ilgili olarak interaktif bir şekilde bilgiler aktardı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların 5 yıldızlı hizmet sunarak üyelerine hizmet verdiklerini ve özel sektörün öncüsü olmaya devam etmektedirler. Kurumsallaşma serüveninde Akredite Oda/Borsaların marka değerinin her geçen gün daha üst seviyelere taşındığını belirten Hisarcıklıoğlu, ?Benim Oda ve Borsalarım; yerelde ürettiği projeleriyle, yaptığı inovasyon çalışmalarıyla ve etkin paydaş yönetimiyle bulunduğu ilin ve ilçenin kalkınmasında baş aktör olmaya devam ediyor. Hedefimiz 365 Oda ve Borsamızın Akreditasyon Standardını uygular hale gelmesi? dedi.

 

Eklenme Tarihi: 03.02.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir