Tarih: 10.01.2018 16:01

İclal Aydın Söyleşide Bigalılar İle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

?Zübeyde hanım için alkış istiyorum?

Biga Atatürk Kültür Merkezi`nde saat 20:00`de ise gazeteci, yazar, sunucu, oyuncu İclal Aydın söyleşide Bigalılar ile buluştu. ?Ben eşitliğe inanmıyorum? diyen İclal Aydın; ?Eğer eşitlik varsa, az çalışan ile çok çalışan aynı parayı alıyorsa, burada bir adaletsizlik vardır. Ben adalete inanıyorum? ifadelerini kullandı.

İclal Aydın konuşmasında özetle şunları söyledi:

?Farklılıklarıyla dünyaya gönderilen kadınlar ve erkeklerin birbirlerini tamamladıklarına inanıyorum. Birlikte yol aldıklarında adaletin sağlanabileceğine inanıyorum. Oğlunu dövmeyen bir annenin, gelinine şefkat ile yaklaşan bir kayınvalidenin bu dünyayı geliştirebileceğine inanıyorum. Bugün 8 Mart? Bu gün için bir araya geldik. Bizim yaşayamadığımız hayatı bırakın çocuklarımız yaşasın. Bizim girmediğimiz yollara bırakın çocuklarımız girsin. Tırnaklarının içi kir ve hayat dolsun. Hayat o kadar kısa ki, geriye sadece sevgi kalıyor.?

İclal Aydın?a plaket vermek ve teşekkür etmek için sahneye çıkan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık?ın eşi Ruhan Işık ise; ?Herkese iyi akşamlar. Öncelikle dünya liderimiz Mustafa Kemal Atatürk?ün Annesi Zübeyde Hanım için sizden bir alkış istiyorum. Beni dünyaya getiren annemin ve herkesin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü? nü kutluyorum? ifadelerini kullandı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 09.03.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —