Biga?lı Muhtarlar Yemekte Buluştu

Biga?lı Muhtarlar Yemekte Buluştu

Biga Muhtarlar Derneği 19 Mart Pazar günü saat 19:30?da tüm mahalle muhtarlarına yemek verdi. Köy ve mahalle muhtarları düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Biga Muhtarlar Derneği Ayhan Ferah yaptığı açıklamada; bugüne kadar bu görevi üstlenen tüm arka

Biga Muhtarlar Derneği 19 Mart Pazar günü saat 19:30?da tüm mahalle muhtarlarına yemek verdi. Köy ve mahalle muhtarları düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Biga Muhtarlar Derneği Ayhan Ferah yaptığı açıklamada; bugüne kadar bu görevi üstlenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bizlerde yeni yönetim olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Artık köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek tüm sorun ve problemleri konuşarak çözeceğiz, dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Ramazan Özünal yaptığı açıklamada; Uzun zamandır sistem için yapılan bir çalışma var. Özlük hakları ile ilgili hükümetimiz tarafından yardımcı olunuyor. Siyasi partiler bizlere destek oluyorlar. Böylece özlük haklarımız neticesinde belirli bir yere geldik.

Değerli muhtarlarım, bizim taleplerimizle ilgili 27 maddelik bir çalışma programı hazırladık. İnşallah bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. 21.?inci yüzyılda daha iyi ve çağdaş hizmet verebilmek için hepimiz taşın altına elimizi koyarak hep birlikte çalışacağız, dedi.

Düzenlenen yemeğe; AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı İsmail Işık, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Ak-Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İlçe yönetimi CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan İlçe yönetimi, Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Ramazan Özünal, Biga Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uzman DR Akif Zaloğlu, Baş Hekim Yardımcısı Uzman DR Hamit Özçelik, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah Elmacı, TSO Başkanı Şadan Doğan, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga İlçe Tarım Müdür vekili Mustafa Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Gönen Sulama birliği Başkanı Bülent Can Biga Sulama Birliği Başkanı Nejdet Irak, İl Genel Meclis üyeleri Bülent Korkmaz, Rıdvan İpek, Nihat Borazan, İbrahim Eren ve Muhtarlar katıldı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 21.03.2017

 



Çanakkale 10.01.2018 16:01:16 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71