Tarih: 10.01.2018 16:01

Biga TSO?dan Biga MYO?ya Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Üyesi Hasan Değirmenci, 5.Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Güney, S.S.Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bulut ve S.S.Hacıhüseyin Yaylası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bülbül 31 Mart 2017 Cuma günü Biga Meslek Yüksek Okulu (MYO)?nu ziyaret etti.

Biga MYO Müdürü Doç.Dr.Suat Uğur, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü ile Öğr.Gör.Bahaddin Zayim tarafından karşılanan ve çok samimi bir havada gerçekleşen ziyaret yaklaşık iki saat sürdü.

Biga TSO?da 29 Mart Çarşamba günü yapılan 5?nci Meslek Grubu ((Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti)toplantısında alınan karar gereğince, tarım ve hayvancılığın en büyük sorunlarından biri olan somatik hücre ve meme hastalığı gibi konularda yaşanan problemler, alınması gereken koruyucu önlemler ve laboratuvar eksikliği gibi konuları görüşmek üzere yapılan ziyaret oldukça verimli geçti.

Biga tarım ve hayvancılığını ilgilendiren tüm konuların daha kapsamlı olarak ele alınması için 19 Nisan 2017 Çarşamba günü geniş katılımlı bir toplantı için mutabık kalındı.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 02.04.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —