Eğitim

Eğitim Haberleri
Eğitim 10.01.2018 16:01:31 0

Biga Meslek Yüksekokulunda Seminer

Biga Meslek Yüksekokulunda İş Arama Becerileri Ve İşbaşı Eğitim Programları İle İlgili Seminer Düzenlendi 02 Mayıs 2017 Salı günü İŞKUR Eğitim uzmanı ve İş ve Meslek Danışmanı Yasin SEZGİN`in katılımlarıyla `` İş Arama Becerileri ve İşbaşı Eğitim Progra

Biga Meslek Yüksekokulunda Seminer

02 Mayıs 2017 Salı günü  İŞKUR Eğitim uzmanı  ve İş ve Meslek Danışmanı Yasin SEZGİN`in katılımlarıyla `` İş Arama Becerileri ve İşbaşı Eğitim Programları?  İle İlgili Seminer  düzenlendi.

İş arama becerileri, CV hazırlama, iş görüşmesi ve işbaşı eğitime katılım şartları hakkında öğrencilere detaylı bilgi veren İş ve Meslek Danışmanı Yasin SEZGİN; ``Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin daha önceden edindikleri teorik bilgileri uygulama yaparak geliştirmeleri veya mesleki deneyim kazanımlarını sağlamak amacıyla yaptıkları 30 günlük staj uygulaması, işbaşı eğitim programı kapsamına alınmıştır. Bunun için öğrencilerimizin ve staj yapacakları işyerinin İŞKUR`a üye olması zorunludur. İşbaşı Eğitim programının temel amacı, öğrencilerimizin mesleki deneyimlerini arttırmak ve işyerlerine herhangi bir harcama yapmadan istedikleri elemanı yetiştirme olanağını sağlamaktır. Programın süresi 3 ay olup, çalışma süreleri günde 5 ile 7,5 saat arasında olmak üzere haftada en fazla 6 gündür. Haftada 45 saat çalışan bir katılımcı günde 40,5 TL`den ayda 1053 TL kazanabilecektir.`` demişlerdir.

Öğrencilerin yüksek katılımı ile gerçekleşen toplantı, öğrenci sorularının SEZGİN tarafından cevaplanması ile sona erdi.

Eklenme Tarihi: 02.05.2017

 


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir