Asayiş 10.01.2018 16:01:23 0

Biga?da Otomobil Bisiklete Çarptı 1 Yaralı

Bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlatan ve bu kapsamda bisikletiyle Gümüşçay`dan dönen genç kıza otomobil çarptı. Biga`da yaşayan Mimar İlayda Doğan, Biga`daki ana cadde ve yollara bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlattı. Bunun

Biga?da Otomobil Bisiklete Çarptı 1 Yaralı

Bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlatan ve bu kapsamda bisikletiyle Gümüşçay`dan dönen genç kıza otomobil çarptı.

Biga`da yaşayan Mimar İlayda Doğan, Biga`daki ana cadde ve yollara bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlattı. Bunun için Gümüşçay Beldesi`ne pedallayan genç kıza dönüş yolunda otomobil çarptı.

Can Hastanesi kavşağında meydana gelen kazayı İlayda Doğan yaralı olarak atlattı. Ayrıca İlayda Doğan`ın, kendisi gibi mimar olan Emin Doğan`ın kızı olduğu öğrenildi.

Bisiklet Yolu Hakkında Trafik Haftasında Ne Söylenmişti? HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Biga`da Trafik Haftasında; Kazazede Mustafa Güremen yaptığı konuşmada; Biga?da 6 ya da 7 bin öğrenci çocuğumuz var. Öğrenci çocuklarımız hafta sonları bisiklet kiralayıp Karabiga?ya denize ulaşmaya çalışıyorlar. Karabiga yoluna bir bisiklet yolu yapılmasını rica ediyorum, dedi.

Yollar veya adresler farklı olabilir ama Biga`ya bir bisiklet yolu yapılması gerekiyor.

Eklenme Tarihi: 09.05.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir