Çanakkale 10.01.2018 16:01:31 0

Biga Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Biga Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 17 Mayıs Çarşamba günü saat 13:30?da Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başlandı. Biga Kaymakamı Gökhan

Biga Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Biga Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 17 Mayıs Çarşamba günü saat 13:30?da Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başlandı.

Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan yaptığı konuşmada; yaz ayının gelmesiyle birlikte fazla işçi alımlarının olduğunu belirtti. Fazla işçi alımının başladığı bu dönem takip edilmelidir. İşçi alımlarında herkes istediği yerden işçi alıp çalıştıramıyor. Belirli şartlarda işçi alıp çalıştırabilirsiniz. İşçi istihdamı hakkında muhtarlarımızın gereken özeni göstererek takip etmesi gerekiyor.

Su depolarının temizliği önemlidir. İçme suyu ve kullanma suyunun hijyenine özen gösterilmelidir. Su depoları yılda iki kez temizleniyor. Muhtarlarımız bu konuyu da takip etmesi gerekiyor.

Daha sonra seçime geçildi. Kapalı zarf usulü olarak yapılan seçimde encümen üyeleri seçildi. Seçimde 114 oy kullanıldı. 3 oy geçersiz sayılırken, 111 oy geçerli sayıldı.

Seçim sonrası yönetim şu şekilde oluştu;

İl Genel Meclis Üyesi

Bülent Korkmaz 82 oy

Nihat Borazan 68 oy

Rıdvan İpek 50 oy

Muhtarlar

Nazif Bilgin 63 oy ( Kaldırımbaşı köyü muhtarı)

Kadir Tül 62 oy ( Tokatkırı köyü muhtarı )

İsmail Korkut 39 oy ( Kanibey köyü muhtarı ) 

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 18.05.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir