Aklını Kiraya Vermiş Mankurtlar Sadece Emre Uyar

Aklını Kiraya Vermiş Mankurtlar Sadece Emre Uyar

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 15 Temmuz Darbe Girişiminin devam eden Çatı Davası?nda sanıkların yalan ifadeler vermesine tepki göstererek:? Korkmalarını ya da dürüst ifade vermelerini beklemek bu örgütü tanımamak demektir. Çünkü aklını kira

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 15 Temmuz Darbe Girişiminin devam eden Çatı Davası?nda sanıkların yalan ifadeler vermesine tepki göstererek:? Korkmalarını ya da dürüst ifade vermelerini beklemek bu örgütü tanımamak demektir. Çünkü aklını kiraya vermiş mankurtlar sadece emre uyar? dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin Çatı Davasının görülmeye başlandığı ilk günlerden itibaren dava sanıklarının vermiş olduğu ifadeler her kesimden tepki görmeye başladı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de darbe sanıklarının vermiş olduğu ifadeleri ilişkin eleştirilerde bulundu.

 

Milletvekili Gider yaptığı eleştirilerde:? 15 Temmuz çatı davası devam ediyor. General o gece yaptığı ABD telefon görüşmesini hatırlamıyor, Amiral Hava üssünde ne aradığını. Standart FETÖ. Korkmalarını ya da dürüst ifade vermelerini beklemek bu örgütü tanımamak demektir. Duruşmalardaki tavır da hedef de kendilerini kurtarmak değil Türkiye`yi zor duruma düşürmek. 16 Temmuz sabahı da bunu sormuştum. Siz ne zaman bu kadar hain oldunuz? ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 10.06.2017



Siyaset 10.01.2018 16:01:01 0
  • Cuma 21.5 ° / 8.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.4 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9341,43%0,81
  • DOLAR

    38,10% -0,06
  • EURO

    43,53% -0,23
  • GRAM ALTIN

    4078,86% -0,48
  • Ç. ALTIN

    6594,77% 0,20