Biga Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

Biga Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

Biga Ak Parti İlçe Teşkilatı (AKP) bayramlaşma töreni bayramın 1.?inci günü saat 19:30?de Bigaspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan P

Biga Ak Parti İlçe Teşkilatı (AKP) bayramlaşma töreni bayramın 1.?inci günü saat 19:30?de Bigaspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve Basın Mensupları katıldılar.

HABERİN VİDEO`sunu İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bayramlaşma töreninde konuşan Biga Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin; Ramazan ayının sonunda bizleri mutlu eden bugün de inşallah güzel bir bayram geçiriyoruz. Bayramınızı tebrik ediyorum. Birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum. Sizleri görmekten mutluluk duyuyorum. Hepinize ailelerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum,dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı; Hepinizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum ve saygılar sunuyorum. Bayramlar bizlerimiz için çok değerlidir. Allah uzun yıllar nice nice sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bayramlara erdirmeyi nasip etsin.

Gümüşçay Belediyesi olarak; halkımızla, çocuklarımızla coşku içerisinde bayramları kutluyoruz. Çocuklarımız bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Bayram sevincini çocuklarımızla dolu dolu yaşıyoruz. Ramazan Bayramınızı kutlarım,dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ; Bu güzel günde bayramın birinci gününde buradan olmaktan dolayı mutluyum. Hepimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası marifet ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını geride bıraktık. Bir yandan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, diğer yanda da Ramazan Bayramına hep birlikte kavuşturduğu için mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bizler Ak Parti olarak Ramazan ayını dolu dolu yaşamaya çalıştık. Çat kapı iftarlar ve sahur programları gerçekleştirdik. Çat kapı iftarlarında Çanakkale ilimizde 1.500 evi ziyaret ettik. Ramazanda iftar ve sahur programlarında 6.500 gencimize ulaştık. Yetim ve öksüz çocuklarımızı Ramazan Bayramına hazırladık. 6 bin kişiye erzak yardımında bulunduk. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; Ramazan uhrevi bir ay bunu hep birlikte idrak ettik. İnşallah maneviyatından faydalanmışızdır. Bayram; dayanışma, kardeşlik, barışma, küskünlüklerin unutulması, kinden nefretten arınmak demektir.

Denize kıyısı olup ta referandumda EVET çıkan başka bir ilçe yok. Bu yüzden hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çan?da bir ailenin evine konuk olduk. Teyzemiz dede öldü diyor. Bana şöyle demişti; bu hükümetten daha iyisi bu memlekete gelmeyecek. Bundan sonraki nesiller hep böyle sanacaklar Türkiye?yi? Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun,dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 26.06.2017



Siyaset 10.01.2018 16:01:46 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00