Tarih: 10.01.2018 16:01

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu Rengarenk

Facebook Twitter Linked-in

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu Müdürü Bayram Ali Dur?un ortaya attığı fikir üzerine, okul yönetimi, okul aile birliği, öğretmenler ve veliler iş birliği yaparak sınıf, giriş, bahçe kapıları ayrıca bahçe demirlerini rengârenk boyamak üzere bir proje gerçekleştirmeye karar verdiler.

 ??Okul yönetimi ve okul aile birliği olarak, değerli öğretmenlerimiz ve siz değerli velilerimizle gönüllü olarak okulumuzu renklendirme projesine başlamış bulunmaktayız. Bu projede bizimle olmak isteyen herkesi yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.??

03 Ağustos Perşembe günü saat  14.00 da İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen?in de katılımlarıyla gerçekleşen projede okulun her yeri rengârenk yapılarak Atatürk Köşesi geliştirildi. Bu projeyle çocuklar için daha güzel bir eğitim, öğretim ortamı hazırlamak isteyen Okul Müdürü Bayram Ali Dur şu açıklamada bulundu:

??Çocukların rengârenk dünyasını biraz da biz renklendirmek istedik. Bu renkli dünya ya katkıda bulunmak için kollarımızı sıvadık. Okulumuzu renklendirip, öğrencilerimizi eğitim ve öğretime özendirmek, kendilerini daha özel hissedecekleri bir ortamı onlara sunmak, sadece okul ortamı değil kendilerini özgür ve yaşanabilir bir yerde, duygu ve düşüncelerini daha özgür ifade ederek daha iyi hissetmelerini sağlayacak bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Bu okulda öğrencilerimiz kendilerini çok özgür hissedecekler. Çocuklarımız, Tevfik Emin Başarır İlkokulunda çok, özel, lider, yaratıcı ve saygı duyulan birer birey olduklarını, en önemlisi sevildikleri birer birey olduklarını hissedecek ve yaşayacaklardır. Okulumuz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına yeni bir çehre ile Z-Kütüphanesi, Zekâ Oyunları Sınıfı, STEM (Science (Fen), Technology (Teknoloji ), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) sınıfları ile örnek bir okul olacaktır.??

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen?de yaptığı açıklamada:

?? İlçemizde böyle güzel projeleri görmekten mutluluk ve gurur duyduğumu belirtmek isterim. Öğrencileri motive etmeye ve eğitim öğretimi özendirici hale getirmesi amaçlanan bu güzel proje için Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Ali Dur ve emeği geçen herkese teşekkür ederim?? dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 04.08.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —