Belediye 10.01.2018 16:01:25 0

Çocuklar Heidi İle Doyasıya Eğlendi

Johanna Spyri`nin yazdığı kitaptan uyarlama çizgi film karakteri Heidi, Salim Dörtcan uyarlamasıyla müzikal tiyatro olarak 7 Ekim Cumartesi saat 14:00 ve 16:00?da Biga Atatürk Kültür Merkezi`nde ücretsiz olarak sahnelendi. Atatürk Kültür Merkezi`nde 7 Eki

Çocuklar Heidi İle Doyasıya Eğlendi

Johanna Spyri`nin yazdığı kitaptan uyarlama çizgi film karakteri Heidi, Salim Dörtcan uyarlamasıyla müzikal tiyatro olarak 7 Ekim Cumartesi saat 14:00 ve 16:00?da Biga Atatürk Kültür Merkezi`nde ücretsiz olarak sahnelendi.

Atatürk Kültür Merkezi`nde 7 Ekim Cumartesi günü minikler karşısına çıkan Heidi müzikalinin 2 seans gerçekleşti. Minikler aileleriyle birlikte kısa sürede salonu doldurdular. Heidi ve Peter`in kır yaşamındaki maceraları minikleri bol bol eğlendirdi.

Biga Belediyesi kültür ve sanat sezonunda minikler de unutulmazken; Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, sosyal medya paylaşımında " Minik tiyatroseverleri ağırladık. Onların gülen yüzleri için tüm çabamız" ifadelerini kullandı.

Salim Dörtcan`ın yönetmen koltuğunda oturduğu Heidi müzikalinin oyuncu kadrosunda Merve Durgun, Osman Kabakçı, Tutku Sicimali ve Salim Dörtcan yer alıyor.

Eklenme Tarihi: 09.10.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir