Ekonomi 10.01.2018 16:01:17 0

Biga TSO Sosyal Yardımları İle Eğitim Öğretim Hayatına Katkı Sunuyor

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi 700 öğrenciye kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu. Biga Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale gelen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretim hayatına katk

Biga TSO Sosyal Yardımları İle Eğitim Öğretim Hayatına Katkı Sunuyor

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi 700 öğrenciye kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale gelen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretim hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Biga TSO tarafından, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yardım gerçekleştirdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB AB Uyum Komisyonu Üyesi Şadan Doğan, ?Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gerek gıda olsun gerekse öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundukta. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte TOBB, Biga Ticaret ve Sanayi Odamıza ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı, kıyafet ve kaban gibi çeşitli yardım malzemeleri alınarak dağıtılması için yardım gönderdi. Gönderilen bu yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen ile yaptığımız istişareler sonucu ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlenen 700 öğrenciye dağıtıldı. Yardımların yapılmasını sağlayan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu?na, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2017 ve 2018 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.? ifadesini kullandı.

Eklenme Tarihi: 12.10.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir