Spor 10.01.2018 16:01:32 0

Biga Adaspor Kepezspor Maçına Hazırlanıyor

Biga Adaspor Süper Amatör Ligin 8.?inci haftasında saat 13:00?de Biga İlyas Bayram Stadyumunda Kepezsporla karşılaşacak.

Biga Adaspor Kepezspor Maçına Hazırlanıyor

Biga Adaspor Süper Amatör Ligin 8.?inci haftasında saat 13:00?de Biga İlyas Bayram Stadyumunda Kepezsporla karşılaşacak.

Geyikli Belediyespor ligden çekildiği için, Adaspor ilk maçını hükmen kazanmıştı. Adaspor bu durumda hiç maç kaybetmeden 7 maçın 7?sini de kazanarak 21 puanla birinci sırada yer alıyor. Ligin bitimine 4 hafta kaldı ancak Adaspor puan kaybetmeden ligin ilk yarısını kayıpsız bitirmek istiyor.

Adaspor hiç zaman kaybetmeden antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Medyakuşum internet sitesi olarak Adaspor?un maçlarını ve antrenmanlarını yakından takip ediyorum.

Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli; bugün idmanımızı yapıyoruz. Son idmanımızı yarın gerçekleştireceğiz. Pazar günü saat 13:00?de kendi saha ve seyircimizin önünde Kepezsporla karşılaşacağız.

Geçen haftayı kısaca özetlersek; zorlandığımız bir maç oldu. 90+?da korner atışından kaptanımız Mustafa Demir ile 3 puanı aldık. Şuna kadar 7 maçın 7?sini kazandık. Takımımızın gidişatından çok memnunum. Ligin ilk yarısının bitimine bu haftayla beraber 4 hafta var. Ligin ilk yarısının bitimine kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Her maçın kendi hikayesi ve zorluğu var. Kepez takımı da yıllardır süper amatör ligde yer alıyor. Kepezspor?un oluşumu genç futbolculardan ve geleceğe yönelik çalışmalar yapan Murat arkadaşımız var. Skor ne olursa olsun mücadele eden genç takım, koşan takım, sonuna kadar oynayan bir takım. Zor durumlara düşmemek için kesinlikle ciddiye almamız gereken bir takım.

Hedefimiz her zaman 3 puanı almak. Her maça aynı ciddiyette hazırlanıyoruz. Oyuncularımızda bu ciddiyetin farkında. Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Fatih Şencan?ın maçtan sonra dizinde ufak bir şişme oldu ancak önemli bir şeyi yok. Geniş bir kadromuz var. Kenarda bekleyen arkadaşlarımızda her an forma gelecekmiş gibi hazır olmaları gerekiyor. Biz böyle hazırlandığımız sürece inanıyorum ki istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Pazar günü Kepezsporla karşılaşacağız. Saha ve seyirci üstünlüğünü kullanarak 3 puanı almak istiyoruz. Tüm Bigalıları ve futbol severleri maçımıza bekliyoruz,dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi: 23.11.2017


Anahtar Kelimeler:


Bu Haberler İlginizi Çekebilir