Belma Kalan Kahveciler Odasına Adaylığını Açıkladı

Belma Kalan Kahveciler Odasına Adaylığını Açıkladı

Oda ve derneklerde başlayan genel kurul seçim heyecanına Kahveciler Odasından şimdiden yaşanmaya başlandı. Yapılacak seçim öncesi Kahveciler Odası Başkan adaylığını Belma Kalan açıklayarak ilk başkan adayı oldu. 15 yıldır kahvecilik yaptığını belirten, b

Oda ve derneklerde başlayan genel kurul seçim heyecanına Kahveciler Odasından şimdiden yaşanmaya başlandı.

Yapılacak seçim öncesi Kahveciler Odası Başkan adaylığını Belma Kalan açıklayarak ilk başkan adayı oldu. 15 yıldır kahvecilik yaptığını belirten, başkan adayı Belma Kalan Biga Kahveciler Odası Başkanlığında değişim zamanının geldiğini söyledi. ??Güçlü esnaf, güçlü yarınlar demektir.?? diyen Kalan, ??Bir çok güzel proje ile esnafımızın her alanda güçlenmesi için çalışacağız. Sözde değil, gerçekten birlik olarak birlikte yönetmek, birlikte kazanmak ve sorun çözen bir birlik olmak için bu yarışta varız?? diye konuştu.

??İddialı Yönetimle Geliyoruz??

Sizlerden samimi olarak desteğini bekliyoruz. Ben ve ekibim esnafımızın çok daha iyi yerlere gelmesi noktasında büyük bir fedekarlık içinde çalışacağız, şeklinde konuştu.

Proje ve hedeflerine dair bilgi veren Kalan, esnaf kardeşlerimiz için en uygun fiyat ve kaliteyi temin etmeye çalışacağız. Üyelerimizin kazanları delindiği zaman yedek kazan olmadığından sıfır kazan almak zorunda kalıyorlar, bu da üyelerimize büyük külfet yaratmaktadır. Ben üyelerimize kazanlarını yaptırana kadar geçici kazan temin edeceğim. Resistans değişimi odamız tarafından yapılacaktır.

Ayrıca garson ve ocakçı sorununu çözmek hedeflerim arasında. Amacım koltuk sevdası değil, üyelerimizin verdiği aidatları onlara tekrar hizmet olarak geri döndürmek için çalışacağız. Bütün kurum ve kuruluşlarla olan ilişkimizi daha da ileriye götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Odamıza gelen bütün üyelerimiz ve misafirlerimizi sıcak ve güler yüzle karşılayıp işlemlerini en akıcı şekilde çözeceğiz.

Odamızı canlandırıp, sizlere iyi ve kaliteli hizmet vermek için buradayız. Destekleriniz ve önerileriniz bizler için önemli. Gelin odamıza hep birlikte sahip çıkalım, zaman birlik zamanıdır, diye sözlerini tamamladı.

Eklenme Tarihi: 30.11.2017



Çanakkale 10.01.2018 16:01:30 0
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99