Tarih: 10.01.2018 16:01

Lider Biga Adaspor Ligin İkinci Yarısı İçin Çalışmalara Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Süper Amatör Ligin ilk yarısını lider bitiren Biga Adaspor, ligin ikinci yarısı için çalışmalarına devam ediyor. Adaspor ligin ikinci yarısını da lider bitirip, şampiyon olarak 4.?üncü lige çıkmak istiyor. Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli, ligin ilk yarısını değerlendirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Biga Adaspor Teknik Direktörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada;

Futbolcularımıza 10 gün izin verdik. İzninin ardından çalışmalarımıza 26 Aralık Salı günü başladık. İdmanlarımıza devam edeceğiz. Ligin ilk yarısını puan kaybetmeden kapattık, çok mutluyuz.

29 Aralık Cuma günü saat 13:00?de İlyas Bayram Stadyumunda Erdekspor ile hazırlık maçı yapacağız.

Şampiyonluk yolunda en yakın rakibimiz Karabiga Belediye Gençlik Spor ile aramızda 10 puan fark var. Puan farkı oluştukça bu durum bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Devre arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Oyuncularıma her zaman söylüyorum. Oynayacağımız her maç final, Play out ya da şampiyonluğu garantileyene kadar hiçbir şey kesin değil. Her maçı aynı ciddiyet ile hazırlanmak istiyoruz. Çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Devre arasını iyi değerlendirerek üstüne biraz daha koyan Biga Adaspor olmak istiyoruz.

Aramızdan ayrılan herhangi bir oyuncu yok. Takıma gelecek oyunculardan; askerliğini bitiren Aykut Demirbaş var. Sezon başında denediğimiz yabancı uyruklu bir futbolcumuz var, onun transferi olabilir. Deneyeceğimiz arkadaşlarımız olabilir. Devre arası transfer her takım için zordur. 4.?üncü lige çıkmak istiyoruz. Hazırlık maçlarımız olacak. İlk hazırlık maçımız 29 Aralık Cuma günü Erdeksporla olacak. Uzunköprü Spor, Bandırmaspor, Çanakkale Dardanelspor takımlarıyla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.  

Süper Amatör Lig 20-22 Ocak tarihlerinde başlayacak. Süper Amatör Lig?de Geyikli Belediye Spor ligden çekildiği için ligin ilk haftası bay geçecek. 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Çanakkalespor FK ile karşılaşacağız.

Eklenme Tarihi: 27.12.2017




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —