Sizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız

Sizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız

İlçemiz Biga?nın denize açılan kapısı konumunda ki Karabiga Beldesi, her geçen gün nüfus olarak büyürken Karabiga Belediye Başkanlığı bu büyümeye çalışmaları ile katkı sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl plan ve projeleri açıklanan iki projeden birisi ol

İlçemiz Biga?nın denize açılan kapısı konumunda ki Karabiga Beldesi, her geçen gün nüfus olarak büyürken Karabiga Belediye Başkanlığı bu büyümeye çalışmaları ile katkı sunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl plan ve projeleri açıklanan iki projeden birisi olan 27 odalı 43 yatak ve 52 kişi kapasiteli otel projesi yeni yılın ilk günlerinde hizmet vermeye başlayacak. Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş?ın ?Sizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız? diyerek duyurduğu otel belediye tarafından işletilecek.

Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş yaptığı açıklamada ?Karabiga Belediyesi Sosyal ve İktisadi Tesisler İşletmesi bünyesindeki faaliyet alanlarından bir tanesi olan Otel İşletmemizi, 02.01.2018 Salı tarihi itibariyle hizmete sunuyoruz. Otelimiz 3 suit, 24 normal oda ve kafeteryadan oluşmaktadır. Yatak sayımız 11 double, 32 tek yatak olmak üzere Otelimiz toplam 43 yatak-52 kişi kapasitesine sahiptir. Oda fiyatlarımıza açık büfe kahvaltı dahildir. Evinizin rahatlığını aratmayacak deniz manzaralı otelimizde kafeterya, wi-fi, 24 saat sıcak su, bahçe, çocuk oyun parkı ve otopark bulunmaktadır. Tarih, Doğa ve Denizin Buluştuğu Nokta Karabiga? daki Otelimizde sizi ve ailenizi ağırlamaktan mutluluk duyarız? ifadelerini kullandı.

Sosyal Belediyecilik Örneği

2 Ocak Salı günü faaliyetlerine başlayacak olan Karabiga Belediyesi otelinin işletmesini ile birlikte belediye binası karşısında yer alan sosyal tesisler ile birlikte ikinci işletmeyi de belediye bünyesinde işletecek olan Karabiga Belediyesi, çalışanlarını da belde halkından seçiyor.

Sosyal tesislerde kaliteli, uygun fiyat anlayışlı hizmet sergileyen Karabiga Belediyesi, otel projesinde de aynı anlayış ile hareket edecek. Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş ?nüfus arttıkça konaklama ihtiyacıda artıyor. İktisadi işletmeler ile birlikte belediyemizde bu ihtiyacın karşılanmasında elini taşın altına soktu. Modern, konforlu ve ailelerin konaklamasına uygun bir otel inşa ettik. Kaliteli ve uygun bütçeli bir hizmeti belediyemiz bünyesinde vereceğiz? dedi.

Muzaffer Karataş yönetiminde ki Karabiga Belediyesi çevre belde ve ilçelere örnek olacak sosyal belediyecilik çalışmaları ile dikkat çekiyor.

 İkinci Projede Sona Geliniyor

Otel projesinin sona ermesinin ardından bir diğer proje olan içerisinde pansiyon,fırın ve kafeteryası bulunan projede çalışmalar durmadan devam ediyor. Halk Ekmek projesi ile geçmiş dönemde çok konuşulan Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, bir tek proje ile birlikte bir seçim vaadini daha yerine getirmiş olacak. Devam eden proje için konuşan Karataş ?şehrin merkezinde içerisinde pansiyonu bulunan en üst katında teras kafesi olacak olan, giriş katlarında hamam ve fırın bulunan diğer önemli projemizde de artık sona geliyoruz. Yaz sezonu ile birlikte ilçemizde konaklama sorunu yaşanmayacak. Misafirlerimiz Karabiga?nın tadını doyasıya yaşayacak? 

Eklenme Tarihi: 02.01.2018



Belediye 10.01.2018 16:01:43 0
  • Cuma 25.6 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9962,73%1,93
  • DOLAR

    34,05% -0,01
  • EURO

    37,99% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2817,87% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27