Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve Ekibi Göreve Başladı

Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve Ekibi Göreve Başladı

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Sait Tanur ve ekibi 18 Ocak Perşembe günü saat 10:00?da oda hizmet binasında açıklama yaptı. Sait Tanur ve ekibi yönetim kurulu ve denetim kurulu ile ilk toplantısını ve görev dağılımını yaptı.

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Sait Tanur ve ekibi 18 Ocak Perşembe günü saat 10:00?da oda hizmet binasında açıklama yaptı.  Sait Tanur ve ekibi yönetim kurulu ve denetim kurulu ile ilk toplantısını ve görev dağılımını yaptı.

 

14 Ocak Pazar günü yapılan Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa seçilen Sait Tanur ve ekibi mazbatasını alarak göreve başladılar.

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur yaptığı açıklamada;14 Ocak Pazar günü Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. Odamız üyelerinin desteğiyle 223 oy alarak başkan seçildim.

 

Bugün yönetim kurulu ve denetim kurulu arkadaşlarım ile ilk toplantımızı ve görev dağılımımızı yaptık. Yasal komisyonlara görevlendirmelerimizi ve çalışma programını oluşturduk. Bana ve yönetim denetim kurulu arkadaşlarıma hayırlı olsun.

 

Kongre sürecinde esnaflarımızın dertlerini, sıkıntılarını ve beklentilerini dinledim ve not ettim. Seçim sürecinde bize destek olan-olmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Hizmet yarışında listesini yaparak centilmence yarışan Sabri Kurt ve ekibine, Mehmet Sert ve ekibine teşekkür ederim.

 

Kongre ve seçim yarışı bitmiştir ve bundan sonra birlik olma zamanıdır. Onlarında bilgilerine, fikirlerine ve projelerine açığız, desteklerini bekliyoruz. Amacımız, esnafımıza daha iyi ve güzel hizmet etmektir. Odamızı her yönden yukarılara taşımaktır. Kimseyi kırmak ve üzmek için seçilmedik. Güzel şeyler yapmak, esnafımıza ve halkımıza faydalı olmak için göreve talip olduk ve seçildik.

 

Odamızın kurucu başkanı rahmetli ??Hüseyin Bakacaklı?? oğlu olmak üzere, günümüze kadar görev alan başkanlarımıza ve emeği geçen yönetim denetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, saygıyla minnetle anıyor ve şükranlarımı sunuyorum.

 

Görev yapacağımız dört yıl süresinde kapımızda gönlümüzde tüm esnaflarımıza halkımıza açıktır. Allah yar ve yardımcımız olsun,dedi.

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yönetimi şu şekilde oluştu;

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı; Sait Tanur

 

Başkan Vekili; Hüseyin Küçük

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri; Lütfü Çolak, Ahmet Güneri, Genel Sekreter; Mesut Çalışkan, Ömer Bal, Murat Erden, Fahrettin Öz olarak belirlendi. 



Çanakkale 18.01.2018 12:24:53 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87