Emin Aktaş Yeniden Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Oldu

Emin Aktaş Yeniden Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Oldu

Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimi 21 Ocak Pazar günü saat 10:00?da Biga TSO Konferans Salonunda yapıldı. Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimlerinde 2 adayın yarıştığı seçimde Emin Aktaş tekrar Biga Lokantacılar ve Köfteciler

Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimi 21 Ocak Pazar günü saat 10:00?da Biga TSO Konferans Salonunda yapıldı. Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimlerinde 2 adayın yarıştığı seçimde Emin Aktaş tekrar Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası başkanı seçildi.

 

Biga TSO Konferans Salonunda yapılan Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimine saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Tutanaklara imzalanması yetkisi verildi. Divan Başkanlığını İbrahim Mutur, divan başkan vekili İsmail Yıldırım, katip üyeliğe Ahmet Arslan, Ramazan Yılmaz ve Mustafa Erdoğan yaptı.

 

Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, bilanço gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimlerinde adaylar kendilerini tanıttı.

 

??Emin Aktaş?? yaptığı konuşmada; az önce yaptıklarımız anlatıldı. Bir daha göreve gelirsek yapacaklarımız da var. Bir kooperatif kurduk. Bu kooperatif 313 kişinin işi ve ticarethanesidir. %10 daha ucuz mal alacağız. Yılsonu da yapılan alışveriş kadar yüzdelik bir kısım hesabınıza geçecek. Bana ve ekibime bir dört yıl daha görev verirseniz, biz bu göreve tekrar talibiz, dedi.

 

Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odasının 280 üyesi bulunuyor. Seçimde 250 oy kullanıldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

 

Seçimlerin sonunda Emin Aktaş 139 oy, Adnan Akçe 110 oy aldı. Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası başkanlığını yapan Emin Aktaş aldığı 139 oy ile yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu; Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Mehmet Canbaz, İrfan Demirtaş, Kadir Şencan, Ünal Öz, İrfan Yavaş, Bahaddin Yılmaz şeklinde oluştu.

 

Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası seçimlerine; Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı. 



Çanakkale 21.01.2018 18:29:32 0
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.4 ° / 15 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07