Tarih: 22.01.2018 16:53

Ak Parti Çanakkale 6.?ıncı Olağan İl Kongresi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Çanakkale 6.?ıncı Olağan İl Kongresi Başbakan Binali Yıldırım?ın katılımlarıyla 21 Ocak Pazar günü saat 13:30?da Esenler Anafartalar Spor Salonunda gerçekleştirdi. Kongrede, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ tek liste olarak seçimlere katıldı. 

 

 Kongreye Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Faaliyet raporu okundu. Yeşim Karadağ tek liste olarak seçime katıldı.

 

Protokol konuşmalarının ardından Başbakan Binali Yıldırım partililere seslendi. Başbakan Yıldırım yaptığı konuşmada;

 

Ak Partiye gönül veren arkadaşlarımızla birlikte olmaktan ve çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye bulunduğu karanlık yoldan ve krizden birlikte çalışarak çıkardık. Büyük eserler yaptık. Ülkemizi aydınlık yarınlara çıkarmak için elimizden geleni yapıyor ve hep birlikte Türkiye için çalışıyoruz.

 

Sınır ötesi Afrin?e hava ve kara harekatı başlattık. Operasyona Zeytin Dalı Harekatı adını verdik. Sınır ötesinde Mehmetçiğimiz teröristler ile mücadele ediyor. Mehmetçiğimizi Çanakkale?den selamlıyorum. Operasyona katılan Mehmetçiğimize Allah yar ve yardımcı olsun. 80 milyon Türk evladının duası ve desteği onlar ile beraber. Allah onlara yardım etsin, muvaffak etsin,dedi.

 

Kongreye; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale İlçe/ Belde Belediye Başkanları ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ partililer katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —