Tarih: 26.01.2018 18:55

Biga Yeşilada Camisinde Mehmetçiklerimiz için dualar edildi

Facebook Twitter Linked-in

Bugün Cuma namazı öncesi Biga İlçe Müftülüğü tarafından Yeşilada Camiinde Afrin?de Zeytin Dalı harekatında mücadele veren Mehmetçiklerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve dualar edildi.

 

Cuma namazı öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve dualar edildi. Cuma namazı çıkışında ikram yapıldı. Sınır ötesi harekatın zaferle sonuçlanması için Yeşilada Camisinde Cuma namazı öncesi cemaat, okunan Kur`an-ı Kerim`in Tilavetinin ardından cami imamlarının rehberliğinde ellerini semaya açarak dua etti.

 

Düzenlenen programa; Biga Kaymakamı Mustafa Can, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Adalet ve Kalkınma Partisi Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Ceylan ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Başkanı Ahmet Tekin ve yönetimi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve yönetimi, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve vatandaşlar katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —