Bigalı Muhtarlar Cumhurbaşkanlığından Düzenlenen Muhtarlar Toplantısına Katıldılar

Bigalı Muhtarlar Cumhurbaşkanlığından Düzenlenen Muhtarlar Toplantısına Katıldılar

Bigalı muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 44.?üncü Muhtarlar Toplantısına katıldı. Biga?dan Güleçköy Muhtarı Cüneyt OFLAZ, Elmalı Köyü Muhtarı Ercan KARAKUŞ, Gerlengeç Köy Muhtarı Murat YANIT, İskender Köyü Muhtarı Murat GENÇ, Kalafat Köyü

Bigalı muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 44.?üncü Muhtarlar Toplantısına katıldı. Biga?dan Güleçköy Muhtarı Cüneyt OFLAZ, Elmalı Köyü Muhtarı Ercan KARAKUŞ, Gerlengeç Köy Muhtarı Murat YANIT, İskender Köyü Muhtarı Murat GENÇ, Kalafat Köyü Muhtarı Mehmet AK ve Kapanbelen Köyü Muhtarı Hasan EMAZ katıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi?nde, Çanakkale, Adıyaman, Amasya, Aydın, Burdur, Denizli, Düzce, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Nevşehir ve Tokat`tan gelen muhtarlarla bir araya geldi.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 11:54?de düzenlenen "44. Muhtarlar Toplantısı"na Biga?dan GüleçKöy Muhtarı Cüneyt OFLAZ, Elmalı Köyü Muhtarı Ercan KARAKUŞ, Gerlengeç Köy Muhtarı Murat YANIT, İskender Köyü Muhtarı Murat GENÇ, Kalafat Köyü Muhtarı Mehmet AK  ve Kapanbelen Köyü Muhtarı Hasan EMAZ katıldı.

 

Konuşmasına tüm muhtarları selamlayarak ve bu ay sonu itibariyle muhtarlarla buluşmaların üçüncü yılını geride bırakacaklarını anımsatarak başlayan Erdoğan, muhtarlara Türkiye ve dünya tarihinde örneği olmayan böylesine geniş tabanlı bir kucaklaşmaya eşlik ettikleri için teşekkür etti. 

 

Türkiye`deki 50 bin muhtarın tamamıyla bir araya gelene kadar bu buluşmaların süreceğini belirten Erdoğan, "Birisi hariç tüm toplantılarımızı gerçekleştirdiğimiz bu salonda muhtarlarımızla nice tarihi hadiseleri birlikte yaşadık, değerlendirdik, üzüldük, sevindik. Yine tarihi bir hadiseyi tüm sıcaklığıyla yaşadığımız şu günlerde sizlerle hasbihal etmek, dertleşmek üzere bir aradayız." dedi. 

 

Erdoğan, tek millet vurgusu yaparak, "Bizi bölemeyecekler, biz birbirimizi Yaradan`dan ötürü seveceğiz, paradan, puldan, makamdan dolayı değil." dedi.

 

Türk bayrağının güzelliğinde bayrak tanımadıklarını vurgulayan Erdoğan, bayrağın renginin şehidin kanı, hilalin bağımsızlığın ifadesi, yıldızın şehidin kendisi olduğuna dikkati çekti.

 

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak, eğer üstünde ölen varsa vatandır." ifadesini kullanan Erdoğan, 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarının şehit kanlarıyla yoğrulduğunu belirtti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim vatanımız tarla değildir, şehit kanlarıyla yoğrulmuş bir vatandır. 780 bin kilometrekare. Bunun üzerinde kimse herhangi bir bölme, parçalama avına giremez. Girdiği anda, Gabar`da, Cudi`de, Kato`da, Tendürek`te, Kandil`de her birimiz F-16 oluruz, helikopterlerle üzerlerine yağarız, tank oluruz, top oluruz inlerine kadar gireriz." diye konuştu.

 

Erdoğan, konuşmasını, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız." sözleriyle bitirdi.



Siyaset 30.01.2018 12:38:07 0
  • Cuma 25.6 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9962,73%1,93
  • DOLAR

    34,05% -0,01
  • EURO

    37,99% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2817,87% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27