Biga Köy Garajı Yenileniyor

Biga Köy Garajı Yenileniyor

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Köy Garajı olarak bilinen, köylere yolcu taşımacılığı yapan araçların durağını gezdiler. Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetiminin de yer aldığı ziyarette

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Köy Garajı olarak bilinen, köylere yolcu taşımacılığı yapan araçların durağını gezdiler.

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetiminin de yer aldığı ziyarette oda yönetimine projeyi anlatan Başkan Işık; hem soruları yanıtladı hem de önerileri not aldı.

 

Köy araçlarının durak alanı olarak yeniden planlanacak garaj ile ilgili konuşan Başkan Işık, Kocabaş Çayı çevre düzenlemesi projesinin devam ettiğini söyledi ve konuşmasının devamında; ?Bu bölge ile ilgili projemizi görüşleri de alarak planlamıştık. Projeye başlamadan önce yeni seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanımız Sait Tanur ve yönetiminin de görüşlerini dinlemek için çalışma alanını gezmek istedik. Çınarlık Düğün Salonu?nun yapımı ile Kocabaş Çayı çevre düzenlemesine başladık. Havaların güzel gitmesiyle projemiz bölge bölge devam edecek. Biga?mızın görsel anlamda güzelleşmesine katkı sağlayacak büyük bir proje bu. Bu projenin bir parçası da Köy Garajımızın yapımı. Biz bir söz verdik ve köylere yolcu taşıyan esnaflarımızı mağdur etmeyeceğimizi söyledik. Bu sözümüzü tutacağız? ifadelerini kullandı.

 

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur ise; ?Bizler şoför esnafımızın sorunlarına hâkimiz. Görevimize başlar başlamaz Belediye Başkanımızla birlikte görüşmelerimizi sıklaştırdık. Köy Garajı?yla ilgili de proje başlamadan fikirlerimizi ifade etme şansı yakaladık. Şoför esnafımız için en doğru projeyi gerçekleştirebilmek için belediyemizle birlikte çalışacağız. Bizler şoför esnafımızın her birinin sorunu için mücadele etmeye devam edeceğiz? dedi.

 

Gezinin sonunda Başkan Işık çalışmanın kısa süre içinde başlayacağı bilgisini verdi.



Belediye 30.01.2018 17:20:05 0
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16