Biga Adaspor Yenicespor Maçına Hazırlanıyor

Biga Adaspor Yenicespor Maçına Hazırlanıyor

Çanakkale Süper Amatör Ligin 14.?üncü haftasında Biga Adaspor 3 Şubat Cumartesi günü saat 13:00?de Biga İlyas Bayram Stadyumunda Yenicespor ile karşılaşacak. Biga Adaspor kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı Yenicespor maçının hazırlıklarına devam

Çanakkale Süper Amatör Ligin 14.?üncü haftasında Biga Adaspor 3 Şubat Cumartesi günü saat 13:00?de Biga İlyas Bayram Stadyumunda Yenicespor ile karşılaşacak. Biga Adaspor kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı Yenicespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

 

Çanakkale Süper Amatör Ligin ilk devresinde 3.?üncü haftada Biga Adaspor deplasmanda Yenicespor ile karşılaşmış ve deplasmandan 1-0 galip dönmüştü.

 

Biga Adaspor Antrenörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada;

 

Yenicespor maçı hazırlıklarına devam ediyoruz. Takımımızda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımımız her gün gelişmek isteyen bir takımdır. Çanakkale Süper Amatör Ligin 14.?üncü haftasında kendi sahamızda Yenicespor?la karşılaşacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Gollerin bizim adımıza, skor avantajını elimize geçirene kadar gerçekten zorlanacağımız bir takım görüntüsü var. Hiçbir şekilde futbolda garanti yok. 3 puan oynanmadan kazanılmıyor. Oluşturduğumuz puan farkı iyi mi olur, kötü mü olur ligin sonunda belli olacak. Oynayacağımız maçlara ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. İlk dakikadan son dakikaya kadar mücadele eden, 3 puanı almak için savaş veren ve sonuna kadar savaşan ilk yarıda olduğu gibi bir Adaspor izletmek istiyoruz.

 

Biga Adaspor Antrenörü Sedat Tirfilli Çanakkalespor FK Maçını Değerlendirdi

 

Geçen hafta deplasmanda Çanakkalespor FK maçında gol yediğimiz dakikaya kadar istediğimiz performansı sergileyemedik. Maçın son 30 dakikasında daha iyi performans sergiledik. Gol pozisyonlarına girdik ancak pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendirebildik. Son dakikalarda kalemizde çizgiden çıkardığımız pozisyon vardı. Takımımızda son saniyelerde gol pozisyonunu değerlendiremedi. Bazen futbolda yenemiyorsan, yenilmeyeceksin diye bir söz vardır. Bizde bunu geçen hafta gerçekleştirdik. Puan farkını koruduk.

 

3 Şubat Cumartesi günü saat 13:00?de Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynayacağımız Biga Adaspor Yenicespor maçına tüm sporseverleri bekliyoruz,dedi.



Spor 2.02.2018 15:08:42 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36