Tarih: 14.02.2018 17:32

Okul Çıkışı Yanlış Park ve Yoğun Trafik

Facebook Twitter Linked-in

14 Şubat Çarşamba günü saat 15:30?da okul çıkışışı ve Çarşamba Pazarının da olması nedeniyle oluşan yoğun trafik araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

 

Biga Ortaokulu önünde okul servisleri öğrencileri beklemek için araçlarını park etti. Yolun diğer kısmında vatandaşlarda arabalarını park edip bırakıp gittikleri için trafik sıkıştı ve yoğun araç trafiği oluştu. Köprüye dönüş ve köprüden Biga Ortaokuluna doğru dönüş yollarında araçlar dönerken sorun yaşandı.

 

Yanlış park trafiği karıştırdı

 

Okul servisinin diğer kısmına başka bir araç park edildiği için, Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Kocabaş köprüsüne doğru giden araçlar yanlış park edilmiş araç yüzünden trafik sıkıştı. Yol daraldığı için araçlar köprüden lise tarafına doğru giden yola geçemedi. Biga Ortaokulu önünden köy garajına doğru araç trafiği oluştu. Yoğun trafik oluşunca araç sahipleri Biga Fen Lisesine doğru giden yolu kullandı. Köy garajına doğru gitmek isteyen araçlar trafiğin açılmasını bekledi.

 

Vatandaşlar yolu trafiğe kapatan aracın şoförünü aramak istediler ancak ulaşamayınca biraz bekledikten sonra şoförler kendi aralarında yardımlaşarak trafiği açmaya çalıştılar. Yol trafiğe açılınca araç sahipleri de rahat bir nefes aldı.

 

Günlerden Çarşamba ve Pazar var. Okul çıkışı ve binlerce öğrenci okuldan çıkıp evlerine gidiyor. Herhangi bir trafik polisinin bulunmaması araç sahiplerine zor anlar yaşatırken, herhangi bir trafik kazası olmaması da sevindirici bir durum oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —