Karabiga Belediyesinden İkinci Bahar Etkinliği

Karabiga Belediyesinden İkinci Bahar Etkinliği

Karabiga Beldesinde sağlıkla ilgili nüfus taramasını yaparak doktor tarafından belirlenen kriterlere göre takibi gereken, özellikle 70 yaş üstü vatandaşlarımıza, Belediyemiz tarafından evde sağlık hizmeti verilmekteydi. Karabiga Belediyesi İkinci Bahar et

 Karabiga Beldesinde sağlıkla ilgili nüfus taramasını yaparak doktor tarafından belirlenen kriterlere göre takibi gereken, özellikle 70 yaş üstü vatandaşlarımıza, Belediyemiz tarafından evde sağlık hizmeti verilmekteydi. Karabiga Belediyesi İkinci Bahar etkinliği düzenledi.

 

Karabiga Belediyesi bu hizmetten yararlanan takipli hasta ve yaşlılarla bir araya gelerek ??İkinci Bahar?? adlı etkinlik düzenledi. Yaşlılar evlerinde ziyaret edildi. Yaşlılardan gelemeyecek durumda olanlara hediyeleri takdim edildi. Kendi gelebilecek olanlar haricinde, yürüme engeli olanlara araç tahsis edilerek Karabiga Belediyesine ait otele ulaşımları sağlandı.

 

 Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, eşi Emine Karataş ve sağlık hizmeti sunucusu CNK Sağlık Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Doktor ve Sağlık Personeli ile birlikte, Karabiga Belediye Otelinde misafirleri ağırladılar.

 

Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş,  konu hakkında yaptığı değerlendirmede; ? Dün ile bugün arasında köprü kuran, Ulu Çınarlarımız ile birlikteyiz. Misafirlerimiz toplumdaki dezavantajlı grupta yer almakta. Sağlık sunucumuz tarafından her ay evde ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bu kez evden dışarı çıksınlar, farklı bir gün yaşasınlar istedik.  Engelli ve yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak bizlerin asli görevi. Ne mutlu ki bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz.  Bir arada olmaktan son derece mutluyuz? dedi.



Yaşam 16.02.2018 12:08:27 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36