Biga Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci Oldu

Biga Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci Oldu

Biga İlçe 5.?inci Biga Ak Parti Kadın Kolları Olağan Kongresi 10 Mart Cumartesi günü saat 16:00?da bir düğün salonunda yapıldı. Ak Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci oldu.

Biga İlçe 5.?inci Biga Ak Parti Kadın Kolları Olağan Kongresi 10 Mart Cumartesi günü saat 16:00?da bir düğün salonunda yapıldı. Ak Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci oldu.

 

Biga İlçe 5.?inci Biga Kadın Kolları Olağan Kongresinde saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı okundu. Divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanı Çan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Birsen Birlik, Divan Başkan Yardımcısı Biga Belediye Meclis Üyesi Hülya Tunçel, Kâtip Üye Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Türkyılmaz tarafından yapıldı.

 

Faaliyet ve yönetim kurulu raporu okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisine (AKP)?ye geçen kadınlara Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider tarafından rozet takıldı. Biga Ak Parti Kadın Kollarında başkanlık yapmış ve yönetimde alan kadınlara plaket verildi.

 

Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider yaptığı konuşmada;

 

Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bugün Kadınlar kongremizi yapıyoruz. Ak Parti kurulduktan sonraki seçimde iktidara gelen tek partidir. Ak Parti Kadın Kolları hareketini başlattı. Kadınlarımız tüm seçim ve referandumlarda çok iyi çalıştılar. Kadınlarımız erkeklerden daha çok çalışıyor Bizim amacımız memleketimize hizmettir.

 

2019 yılında yerel seçim, genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. %50+1 oy alamayan parti tek başına iktidar olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile ittifak yaptık. Önümüzdeki seçimlerde tekrar iktidar olmak için çalışacağız.

 

Kadın kollarında çalışmış ve hizmet vermiş kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyor, yeni seçilecek kadın kollarımıza başarılar diliyorum,dedi.

 

Çanakkale Ak Parti İl Başkan Vekili Ergin Sözen yaptığı konuşmada;

 

Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. 2019 seçimlerine hazırız.  Kadınlarımız, annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz bu vatanın en kutsal ve değerli varlıkları sizler saygıyı hak ediyorsunuz. Siz olmasınız bu noktada olamazdık, kadın teşkilatlarımız olmazdı. Her başarının arkasında bir kadın var. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum, dedi.

 

Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün yaptığı konuşmada;

 

Ak Partide kadın olarak siyaset yapmak ayrıcalıktır. Kadınların sorunu çözemezsek, dünyanın sorunlarını çözemeyiz diyen bir genel başkana sahibiz. Kadınlarımızla birlikte olarak, projeler yapacağız. 2019 yılında yapılacak genel, yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini hep birlikte çalışıp, kazanacağız,dedi.

 

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı yaptığı konuşmada;

 

Bugüne kadar kadın kollarında başkan ve yönetim olarak görev yapmış kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Ak Partinin bayrağı zirvedeyse, kadınlarımıza borçluyuz ve duacıyız. Kongre dönemini bitiriyoruz, hedefimiz 2019 seçimleridir. 2019 yılı en önemli seçim yılı olacak. Biga?da ak parti bayrağını zirveye çekeceğiz. Hep birlikte çalışacağız, Biga Belediyesini geri alacağız. Yeni kadın kolları başkanı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Biga Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı konuşmada;

 

Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Kadın kolları kongremizi gerçekleştiriyoruz. Coşkulu bir günde beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. 2019 yılında seçimler var. Hep birlikte çalışacağız, Biga Belediyesini alacağız. Kadın kolları başkanlığı yapmış kadınlarımıza teşekkür ediyor, Nesrin Sirkeci başkanına ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum, dedi.

 

Biga Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci yaptığı konuşmada;

 

Terör örgütlerine karşı mücadele eden Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Biga?da 3 bin 500 kadın üyemiz var. Kadınlarımızın rolü büyüktür. Kadınlarımızın başarı hikâyelerini dinlemekten gurur duyuyoruz. Kadınlar için siyasetin mihenk taşıdır diyen, kadınlarımıza rol veren, pozitif ayrımcılığı hissettiren genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan?a teşekkür ediyoruz. Hep birlikte çalıştığımız, Biga Ak Kadın ailesi üyelerine teşekkür ediyorum.

 

Yerel ve genel seçimlerde yine hep birlikte çalışacağız. Belediyemizi Ak Belediyeciliğe kavuşturacağız. Kadın sürece müdahil olmadan ülke aydınlığa ulaşamaz. Kadınlar sürece müdahil olacak, Biga tekrar aklanacaktır,dedi.

 

Biga Ak Parti Kadın Kolları yönetimi şu şekilde oluştu;

 

Nesrin Sirkeci, Fethiye Saka, Elif Mumcu, F. Çiğdem Arslan, Ayşe Bacak, Gülşen Akbaş, Nurten Kaya, Neriman Kaptan, Zerrin Akgün, Fatma Uğur, Nazan Gergöz, Ayfer Potur, Oya Mecan, Ayşe Şule, Şerifnur Temiz, Remziye Bal, Kadriye Akgün, Gülhan Kırbaş, Hülya Yongalı, Derya Oruç şeklinde oluştu.

 

 Düzenlenen Biga İlçe 5.?inci Biga Ak Parti Kadın Kolları Olağan Kongresine; Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Çanakkale Ak Parti İl Başkan Vekili Ergin Sözen,  Çan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Birsen Birlik, Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Türkyılmaz, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Ahmet Ünal, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Mehmet Sokullu, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah katıldı.



AK Parti 10.03.2018 20:52:57 0
  • Pazar 18.6 ° / 10 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 9.6 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07