İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığının Açılışı Yapıldı

İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığının Açılışı Yapıldı

İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığı binasının açılışı 28 Mart Çarşamba günü saat 14:00?de düzenlenen törenle açıldı.

İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığı binasının açılışı 28 Mart Çarşamba günü saat 14:00?de düzenlenen törenle açıldı.

 

İYİ Parti Biga İlçe Başkanı Tamer Ergün yaptığı konuşmada;

 

Ülkemiz adına üstlendiğimiz misyon olan İYİ Parti Biga Teşkilatımızı açmak için toplanmış bulunmaktayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. Çünkü ülkemiz adına hepimizin yüreğindeki sevda aynı, aynı heyecanı, aynı sorumluluğu birlikte hissediyoruz. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Zaman, Cumhuriyete, hukuka, meclisimize, insanımıza, kaderimize ve ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Evet, iyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Mevlana, Hacı Bektaşi Veli, Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular. Sonra, bu topraklardan o büyük Osmanlı devleti doğdu. Bu devlet büyüdü üç kıtaya hâkim oldu. Bizler o insanların torunları olarak önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu toprakların vatan kılınmasında öncülük ettiler ve bizlere emanet ettiler.

 

Değerli dostlarım, bizler de genel başkanımız Meral Akşener hanfendinin öncülüğünde İYİ Parti saflarında ülkemize ve Biga?mıza siyasette hizmet etmek için huzurlarınızda bulunmaktayız. İYİ Parti olarak siyasi nezaket ve anlayışla çalışmalarını sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Bugün yeni ve iyi şeyler söyleme zamanıdır. İyi adalettir, iyi umuttur, iyi gelecektir, iyi bilgidir, İyi cesarettir ve iyilik güneşin aydınlığındadır. Çünkü umutlarımız var, hayallerimiz var, zengin adil ve özgür bir toplum istiyoruz, gücümüz var. Mutlu bir Türkiye istiyoruz buna hakkımız var. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak.

 

Teşekkürler dostlar, teşekkürler Biga?mızın iyi insanları. Bizlere vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum. Allah vatana, millete ve insanlığa hayırlı etsin. Yolumuz açık olsun, dedi.

 

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen yaptığı konuşmada;

 

Genel Başkanımız Meral Akşener bizden neden korkuyorlar diyor? Korkmasın da ne yapsınlar, şu kalabalığa bakın. İlçe Başkanımız Tamer Ergün?ü tebrik ediyorum. Bu kısa zaman içerisinde yönetimiyle, ilçe binasıyla ve gönül verenleriyle bir araya getirdiniz.

 

İYİ Parti teşkilat çalışmalarını hızlı sürdürdü. 78 ilde teşkilat yapısını tamamladı. 61 ilde il kongrelerini gerçekleştirdi. Ankara?da yapılacak olan Büyük Kongreye katılacağız. Bayramiç ve Ezine hariç teşkilat yapımız hazırlandı. İYİ insanlar desteklerini sürdürüyor,dedi.

 

İYİ Parti Biga İlçe binasının açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Açılış sonrası vatandaşlara ikram yapıldı.

 

İYİ Parti Biga İlçe binasının açılışına; Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, İYİ Parti il başkanı İrfan Dehmen, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Tamer Ergün, partililer ve vatandaşlar katıldı.



Siyaset 28.03.2018 17:19:27 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    8844,9%0,43
  • DOLAR

    32,25% 0,25
  • EURO

    35,11% 0,74
  • GRAM ALTIN

    2276,66% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3858,52% 0,61