Tarih: 05.04.2018 16:46

Şadan Doğan Biga TSO Yatırımları Bitti Şimdi Hizmet Üretme Dönemi

Facebook Twitter Linked-in

7 Nisan Cumartesi günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri olacak. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Şadan Doğan yaptığı açıklamada;

 

Yeni dönemde, Biga Ticaret ve Sanayi Odası?nda, sorumluluk taşımak için yola çıkmış üyeler olarak birlikteyiz. Bu güzel ve heyecan verici beraberlikten büyük mutluluk duyuyorum.

 

7 Nisan Cumartesi günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri olacak. Her birimiz meclis ve meslek komitelerinde görev almaya hazır görünüyoruz.

 

Hepimiz şu anda yalnızca adayız. Bu nedenle, Biga TSO adı, logosu, ibaresi bulunmayan. Ama oy pusulasındaki rengimiz olan Mavi renkli, yalnızca sloganımız yazılı bir pankart altında buluştuk.

 

Ben buraya Biga TSO sıfatımı, oda hizmet binasında bırakarak geldim. Etiketler, sıfatlar, asıl üyelikler, yedek üyelikler yazılı olmayan Biga TSO logolu broşürler dağıtmadan bir aradayız. El sıkıştık, yüz yüze görüştük, birbirimizin samimiyetine inandık.

 

Yeni dönemde hangimiz, hangi koltukta olursak olalım, 1.500 üyemize, meslek grubumuza, sektörümüze, işimize, aşımıza Biga?ya ve Türkiye?ye katkı vermek için çalışacağız. Biliyorum.

 

Biga TSO artık büyük imkânlara sahip. Her tür toplantının yapılabildiği, övünebileceğimiz bir hizmet binamız var. Kalite belgesi, akreditasyonu, kurumlaşması, dijital dönüşümü ile geniş alanda hizmete hazır bir odamız var. Yeni dönemde, böyle büyük bir aile olarak, birlikte çalışacağız. Seçildiğimiz andan itibaren, sınırlı sayıdaki koltuklarla da yetinmeyeceğiz.

 

Genç üyelerimizi aramıza katacağız, İşimizi teslim etmeye başladığımız, işyerlerimizdeki gençleri aramıza katacağız. Yalnızca bugünü değil, yarını da düşünmek zorundayız. İşimizi, aşımızı, istikbalimizi paylaştığımız kadınlarımızı oda ile buluşturacağız. Geçtiğimiz dönem ilk kez bir kadın meclis başkan yardımcımız oldu. Yeni dönemde meclisimizde iki kadın üyemiz olacak.

 

Üye yapımızda kadın sayısı arttıkça, meslek komitelerimizde, meclisimizde, yönetimde de kadınlar hak ettikleri sayıda ve etkinlikte yerlerini alacaklar. Biga TSO bugün önemli bir marka haline gelmiştir. Biga TSO kartviziti taşımak elbette değerlidir. Biga TSO üyelerine ve Biga?ya katkı verdiğimiz ölçüde bu kartvizitleri hak ederiz. Sözü uzatmayacağım.

 

Bu güzel ortamı, nutuk çekmek için düzenlemedik. Yeni dönemde, meslek komiteleri, tek tek sektör temsilcileri ve her sektördeki üyelerimizle zaten sık sık birlikte olacağız. Biga TSO yatırımları bitti. Artık daha fazla hizmet üretme dönemi. Geniş çalışma alanlarımız oluştu.

 

Bir büyük aile olarak, Hepimizin, hepimizle gurur duyacağı işler yapmak için yola çıkıyoruz. Allah bizi utandırmasın,dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —