Şampiyon Biga Adaspor Son Antrenmanını Yaptı

Şampiyon Biga Adaspor Son Antrenmanını Yaptı

Çanakkale Süper Amatör Ligin 22.?inci haftası aynı zamanda son haftasında Biga Adaspor 8 Nisan Pazar günü saat 14:00?de İlyas Bayram Stadyumunda oynayacağı Karabiga Belediye Gençlik Spor maçının hazırlıklarına hız devam ediyor.

Çanakkale Süper Amatör Ligin 22.?inci haftası aynı zamanda son haftasında Biga Adaspor 8 Nisan Pazar günü saat 14:00?de  İlyas Bayram  Stadyumunda oynayacağı Karabiga Belediye Gençlik Spor maçının hazırlıklarına hız devam ediyor.

 

Biga Adaspor haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmiş, Yeni Çanspor?un ligin bitimine bir hafta kala küme düştüğü içinde 4.?üncü lige çıktı. Çanakkale Süper Amatör Ligin 11.?inci haftasında Biga Adaspor deplasmanda Karabiga Belediye Gençlik Spor ile karşılaşmış, müsabakadan da 2-1 galip ayrılmıştı.

 

Biga Adaspor Antrenörü Sedat Tirfilli yaptığı açıklamada;

 

Biga Adaspor kulübü olarak ligi şampiyon olarak tamamladığımız için ayrı bir gurur, onur ve sevinç yaşıyoruz. Ligin son haftasında Pazar günü saat 14:00?de İlyas Bayram Stadyumunda Karabiga Belediye Gençlik Spor ile karşılaşacağız. Şampiyonluk kupasını alacağız. Maç bittikten sonra Biga?da kısa bir şampiyonluk turu gerçekleştireceğiz. Şampiyon olmak çok güzel bir şey. Oyuncularımız, yönetimimiz ve taraftarımız ile birlikte bu duyguyu hep birlikte yaşarız.

 

Ligi değerlendirmek gerekirse olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Oynadığımız 21 maçta 19 galibiyet, 2 beraberlik yaşadık. 75 gol attık ve kalemizde 11 gol gördük. Bütün istatistiklere baktığımızda oynadığımız her takıma karşı üstünlük kurduğumuz için çok mutluyuz ve gururluyuz. Yeni Çanspor?un da direkt düşmesiyle 4.?üncü lige çıktığımız için ayrı bir gururluyuz.

 

İnanıyorum ki Adaspor kulübü önümüzdeki sene futbolcuları koruduğu taktirde ve iyi çalışan yönetim, birliktelik olduğu taktirde önümüzdeki sezonda çok iyi hedeflere ulaşabilir. 4.?ünlcü ligde de iyi yerlere geliriz. Bigaspor ve Çanakkale Dardanelspor?da olduğu gibi iyi yerlere gelmek istiyoruz.

 

Bütün sezon boyunca kar kış demeden bizi takip eden ve beraber olan insanlar var. Hep birlikte şampiyonluk kupamızı alıp, hep beraber sevinmek istiyoruz. Allah böyle futbol ile uğraşan herkese nasip etsin. Benimde 2.?inci senemde antrenörlük ile ilgili bu mutluluğu yaşadığım için çok mutlu ve gururluyum. Daha büyük hedeflere ulaşmak isterim. Üst seviyelere çıkmak istiyoruz. Ben ve ekibim adına güzel dilekler diliyorum.

 

Bu şampiyonluk kolay gelmedi. Malzemecisinden, kaleci antrenörüne, antrenör yardımcısı, takım kaptanları, oyuncularımız, Adaspor Başkanı Zeki Mutlu ve yönetimi, taraftarlarımıza kadar herkesin bir payı var. İşin arkasında olmayan bir sürü insan var. Bize destek olan, bizimle olan, maddi-manevi bizimle olmaya çalışan, elinden geldiği ve gönlünden koptuğu kadar herkes hakkını helal etsin. Tüm bu ekipten beraber olmaktan gururluyuz. Herkese teşekkür ediyorum.

 

8 Nisan Pazar günü saat 14:00?de İlyas Bayram Stadyumunda Karabiga Belediye Gençlik Spor ile oynayacağımız Biga Adaspor Karabiga Belediye Gençlik Spor  maçına tüm sporseverleri bekliyoruz,dedi.



Biga Adaspor 5.04.2018 20:53:05 0
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.4 ° / 15.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04