Biga ADD Hep Birlikte Her Eve Bir Nutuk Diyelim

Biga ADD Hep Birlikte Her Eve Bir Nutuk Diyelim

Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Biga Şubesi ülkesini seven tüm vatansever hemşerilerine ücretsiz Nutuk dağıtıyor.

Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Biga Şubesi ülkesini seven tüm vatansever hemşerilerine ücretsiz Nutuk dağıtıyor.

 

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk?ün "Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez" sözünden yola çıkarak Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın ne tür koşullarda kazanıldığını unutturmamayı kendimize görev sayıyoruz. Unutmamanın da her Türk vatandaşının görevi olduğuna inanıyoruz. En kötü günlerimizde bize yol gösterici olan, düşmanlık besleyenlerin bile zor günlerinde sarıldığı Ulu Önderimizin ülkemizin kurtuluşunu anlattığı ve bizlere yol gösterdiği Nutuk adlı eserinin her evde olması için elimizi taşın altına koymaya karar verdik ve `her evde bir Nutuk` olması için çalışmaya başlıyoruz.

 

Geçmişi bilmeden geleceğe hazırlanmak mümkün değildir. Geçmiş deneyimlerden yararlanmadan geleceği öngörmek çok zordur. Bu nedenle bizlere bir rehber niteliğinde olan Nutuk`u okumak, okuyanlar için yeniden hatırlamak faydalı olacaktır.

 

Cumhuriyet değerlerinin hoyratça izlerinin silinmeye çalışıldığı şu günlerde Atatürk ilkelerini doğru okumalı, bu ilkelerin bizlere anlattıklarını doğru yorumlamalıyız.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Biga Şubesi olarak üyemiz olsun ya da olmasın, tüm hemşerilerimize Nutuk hediye edeceğiz. Halimbey Konağı altındaki irtibat büromuza isim ve telefon numarası bilgilerini ileten tüm vatandaşlarımız bu anlamlı kampanyamızdan yararlanabilecekler. Pazartesi, Salı ve  Perşembe günleri 12:00-14:30 arası, Çarşamba ve Cuma günleri ise 14:00-17:00 saatleri arasında ülkesini seven tüm vatansever hemşerilerimizi bekliyoruz.

 

Kampanyamızın duyurulmasında bizlere destek olan ve olacak kıymetli basın emekçilerine, üyelerimize ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.



Çanakkale 11.04.2018 15:37:47 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22