Biga Fenerbahçeliler Derneği 23 Nisanı Kutladı

Biga Fenerbahçeliler Derneği 23 Nisanı Kutladı

Biga Fenerbahçeliler Derneği her yıl geleneksel olarak 23 Nisan?da çocuklara bisiklet ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Biga Fenerbahçeliler Derneği her yıl geleneksel olarak 23 Nisan?da çocuklara bisiklet ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtıldı.

 

Etkinliğe bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşının söylenmesiyle başlandı. Öğrenciler düzenledikleri halk oyunu gösterisini sundular.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan yaptığı konuşmada;

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak Biga?nın en iyi sivil toplum örgütü olması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynanan maçta futbola hiç yakışmayan saldırılar yapıldı. Spor bu değil olmaması gereken şeyler sahada oldu. Beşiktaş camiasından özür dilerim.

 

Biga?da Fenerbahçeliler Derneği, Beşiktaşlılar Derneği ve Galatasaraylılar Derneği bir arada olduğunu görüyoruz.  Biga Şehitler Çeşmesi yaptık, tabelamız kırdılar. Bahçelide Fenerbahçeliler Derneği için orman yaptık. Fenerbahçe bayrağı koyduk, direği de söküp götürdüler.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak faydalı olmak için mücadele ediyoruz. En kısa zamanda Biga Gaziler çeşmesini de hayata geçirmek istiyoruz. Bisikletleri Milli Eğitimden aldığımız listeler sonucu araştırma yapıp çocuklara bisiklet veriyoruz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum, nice 98 yıllara?, dedi.

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği As Başkanı Arda Bozkurt yaptığı konuşmada;

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl 16.?ıncısını düzenlediğimiz bisiklet dağıtma törenini gerçekleştiriyoruz. Derneğimiz 2001 yılında kuruldu. Bu zamana kadar ilklerin öncüsü olmaya çalıştık. Bu zamana kadar 1.600 öğrenciye bisiklet, ikisi akülü olmak üzere 602 tane tekerlikli sandalye verdik.

 

Sivil toplum kuruluşu olarak sadece sportif alanda faaliyet göstermedik, Biga için çalışmalar yaptık. Orman yaptık, Yeniçiftlik okulunda okuma odası, şehitler çeşmesi, oyun parkı yaptık. Bütün üyelerimizle birlikte çalışarak yaptık, dedi.

 

Düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Mustafa Can, Belediye Başkanı İsmail Işık, Jandarma Komutanı Tarık Bişirgen, Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin, siyasi parti temsilcileri, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Çavdar Belediye meclis üyesi Zafer Taşkın, Sedat Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Tekin, Spor Müdürü Celal Avcı, Biga Adaspor Başkanı Zeki Mutlu, Oda Dernek Başkan ve Yöneticileri, Biga Fenerbahçeliler Derneği ve şubesi yönetici ve üyeleri, okul müdür ve öğretmenleri, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve Biga halkı ile öğrenciler katıldı.

 

Düzenlenen etkinlikte çocuklara pamuk şekeri dağıtıldı. Etkinlik sonrası pilav ve ayran ikramı yapıldı.



Biga 23.04.2018 18:48:53 0
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16