MHP Aday Adayı Arda Bozkurt Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP Aday Adayı Arda Bozkurt Seçim Çalışmalarına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları için startı vermişti. 27.?inci dönem milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Arda Bozkurt seçim çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları için startı vermişti. 27.?inci dönem milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Arda Bozkurt seçim çalışmalarına başladı. Arda Bozkurt, MHP Biga İlçe Başkanı Ahmet Tekin, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kozçeşme, Dikmen ve Danışment köy hayırlarına katılarak vatandaşlarla buluştu.

 

Dikmen köyünde yapılan köy hayrında 84 yaşındaki Hacı Harın dedenin anlattıkları günün detayı olarak öne çıktı. MHP olarak bir Bigalı milletvekili çıkarmak istediklerini söyleyen Biga MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin; bir Bigalı milletvekili çıkarmak istiyoruz. Seçimler erkene alındı. Biz de MHP Biga İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Köy hayırlarında sıcak bir şekilde karşılanmamız bizi mutlu etti. Köy hayırlarında emeği geçen herkese, köy muhtarlarına ve vatandaşlara teşekkür ediyor, köy hayırlarında yapılan duaların kabul olmasını yüce Allah?tan niyaz ediyorum, dedi.

 

Genç avukat olan Arda Bozkurt MHP?den milletvekili aday adayı. Bozkurt, seçim çalışmalarına köy hayırlarına katılarak vatandaşlarla buluştu. Köy hayırlarına katıldığında sıcak bir şekilde karşılanan Arda Bozkurt vatandaşların yakından ilgilenmeleri memnun oldu. Ayrıca avukat olan Bozkurt, spor camiasından da yakından tanınıyor.

 

Köy hayırlarına katılan MHP Milletvekili aday adayı Arda Bozkurt açıklamasında;  seçimler erkene alındığı için seçim çalışmalarına start verdik. Hizmet etmek için hazırız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. MHP?den milletvekili aday adayıyım. İlçe Başkanı Ahmet Tekin ve ülküdaşlarım ile birlikte partimiz adına köy hayırlarına katıldık. Vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bizlerle sıcak şekilde yakından ilgilendikleri için mutluyum. Partimiz adına yüksek oy alır, vatandaşlarımızı temsil ederiz. Burada en önemlisi partimiz adına Çanakkale?de bir milletvekili çıkarmak. Seçim erkene alındı ancak daha zaman var. Az bir zaman olduğu için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz, dedi.



MHP 7.05.2018 13:18:36 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71