Biga Galatasaraylılar Derneği Yeni Başkanını Seçti

Biga Galatasaraylılar Derneği Yeni Başkanını Seçti

Biga Galatasaraylılar Derneği 7.?inci Olağan Genel Kurulunu 8 Mayıs Salı akşamı saat 20:00?de dernek lokalinde gerçekleştirildi. Biga Galatasaraylılar Derneğinin yeni başkanı Hakan Kar oldu.

Biga Galatasaraylılar Derneği 7.?inci Olağan Genel Kurulunu 8 Mayıs Salı akşamı saat 20:00?de dernek lokalinde gerçekleştirildi. Biga Galatasaraylılar Derneğinin yeni başkanı Hakan Kar oldu.

 

Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Biga Galatasaraylılar Derneğinde daha önce başkanlık yapan kişilere plaket verildi. Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Aydoğan Ünver, Başkan Yardımcılığına Adil Mertoğlu, kâtip üyeliklerine Cengiz Ankaralı ve Ahmet Ersin seçildi.

 

Yönetim faaliyet raporu, gelir gider durumu ve denetleme raporu okundu ve kabul edildi. Tahmini bütçe 250 bin TL olarak açıklandı. Aidat ücretleri görüşüldü. Aidat ücretlerinin 80 TL olması istendi. Tahmini bütçe ve aidat ücretleri kabul edildi.

 

Biga Galatasaraylılar Derneğinin 179 üyesi bulunuyor. Seçime 166 üye katıldı. Maddeler görüşüldükten sonra seçime geçildi. Seçime 2 ayrı liste halinde girildi. Sarı Liste Hakan Kar 88 oy, Kırmızı Liste Murat Ulutaş 78 oy aldı. Seçimi Sarı Liste ile Hakan Kar ve ekibi 88 oy alarak kazandı.

 

Sarı kırmızı renklere gönül vermiş Türkiye Süper Liginde en fazla şampiyonluk yaşamış Avrupa Fatihi ünvanı ve gururunu taşıyan Biga ilçemizin Galatasaraylı olmaktan gurur duyan üyelerimiz, burada bu akşam genel kurulumuzu yapmak için toplandık.

 

Ekip arkadaşlarım ile birlikte Galatasaraylılığının ayrıcalığını yaşatmak ve hissettirmek için göreve talip olduk. Derneğimiz için yapacağımız çalışmalar ve organizasyonlarla saygı duyulan seneyi getirmektir. Yapmak istediğimiz projeler var onları gerçekleştirmek istiyoruz, dedi.

 

Projeler arasında; Biga Galatasaraylılar Derneği Metin Oktay Parkı ile Özhan Canaydın Hatıra Ormanı, maça gitmek isteyipte, gidemeyen Galatasaraylı kalmayacak, bahar pikniği, dernek lokalinin modern hale getirilmesi, dernek üyelerine özel indirimler, kültür gezileri, sosyal sorumluluk projeleri, sivil toplum çalışmaları, derneğe ait bir hukuk danışmanı ve sosyal medya hesapları ile öneri ile isteklerin dikkate alınması yer alıyor.

 

Genel Kurul sonrası yönetim ve görev dağılımı şöyle oluştu;

 

Yönetim Kurulu Asil


Hakan Kar


Veli Gök 


Nadir Manav 


Reyhan Kaya 


Can Bayın 


Osman Gemici


İsmail mert Gündoğdu

 

Yönetim Kurulu Yedek


Murat Yıldırım 


Bünyamin Tekin 


Cengiz Ankaralı

 
Cemal Aktaş


Hakkı Berber


Mehmet Akkuzu 


Muhittin Mert

 

Denetleme Kurulu Asil


Zühtü Uygun 


Recep Işık 


Onur Arslan

 

Denetleme Yedek


Cem Sarı 


Kadir Mantaroğlu 


Onur Gider

 

Disiplin Kurulu Asil Üyeler


Selim Bayram


Nadir İnce 


İdris Karaman 


Murat Avcı 


Evren Türker

 

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri


Ertuğrul Gülaçtı


Mürsel Özcan 


Feridun Saraç 


Hasan Soykan 


Nurdan Gergin

 

Galatasaray Federasyon Taraftar Delegeleri


Nadir Manav 

 

 

Hakan Kar 


Veli Gök


Osman Gemici 


İsmail Mert Gündoğdu

 

Biga Galatasaraylılar Derneği genel kuruluna; Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Özgür Ceylan, MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Arda Bozkurt, İyi Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı M. Tamer Ergün, Biga Şoförler odası Başkanı Sait Tanur, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş, Adaspor Onursal Başkanı Zeki Mutlu ve üyeler katıldı.



Spor 9.05.2018 17:26:16 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71