Biga Ticaret Borsası Anaokulu Projesi

Biga Ticaret Borsası Anaokulu Projesi

Biga Ticaret Borsası anaokulu yapmak için 9 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen toplantıda gerekli izinler alındı ve anlaşma imzalandı.

Biga Ticaret Borsası anaokulu yapmak için 9 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen toplantıda gerekli izinler alındı ve anlaşma imzalandı.

 

İmza törenine Biga Kaymakam?ı Mustafa Can, Biga İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Ticaret Odası Başkanı Mesut Okyay, Biga Ticaret Odası Meclis Başkanı Fahrettin Deniz, Biga İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müjdat Yüksel ve yöneticiler katıldı.

 

Biga Ticaret Borsası olarak; Gelişen ve büyüyen Biga?mızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, sevgili yavrularımızın eğitim hayatına ilk adımlarını atmaları için gerekli olan Anaokulu projesinde ilk imzalar atıldı.

 

Biga?mızın Anaokuluna ihtiyaç duyduğu ve bu ihtiyacın ise Hamdibey Mahallesinde daha fazla hissedildiği tespit edilmiştir. Bu ön çalışmalar neticesinde böyle bir proje için Biga Belediye Başkanımız İsmail Işık ile de görüşülerek Belediyemizden yer tahsisi konusunda yardım istenmiş olup, Belediye Başkanımız bu talebimizi beğenerek destek vereceklerini belirtmiş ve bu hafta itibari Anaokulu arazisi için gerekli izinler kendileri tarafından halledilmiştir.

 

Yapılacak olan Anaokul projesi, 2.500 metrekare alanda 440 metrekare kapalı alanı olan okul tek katlı olacak ve 2018-2019,eğitim yılına yetişmesi planlanmaktadır. İmza töreni sonrası Borsa Başkanımız Mesut Okyay şunları söyledi; ? Borsa olarak kalıcı bir hizmet etmek için Meclis Üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerimiz sonrası en iyi yatırım insan yapılan yatırım olarak karar aldık. Karar sonucu bir anaokulu fikri öne çıktı, yer için yaptığımız incelemeler sonrası Belediye Başkanı İsmail Işık Keloğlan parkını bize tahsis edeceğini söylemesi ile mutlu olduk ve hemen girişimlerimizi yaptık bu günde imzamızı attık bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.



Eğitim 9.05.2018 17:43:19 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19