Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Bozkurt Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Bozkurt Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Avukat Arda Bozkurt seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 18 Mayıs Cuma günü Çanakkale?de iftar yemeğine katıldı. 19 Mayıs Cumartesi günü ise Yağlı Pehlivan güreşlerine katıldı.

Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Avukat Arda Bozkurt seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 18 Mayıs Cuma günü Çanakkale?de iftar yemeğine katıldı. 19 Mayıs Cumartesi günü ise Yağlı Pehlivan güreşlerine katıldı. Çanakkale MHP Milletvekili adayı Arda Bozkurt seçim sürecini anlattı, hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Çanakkale Kepez Yağlı Pehlivan Güreşleri

 

Çanakkale Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri 19 Mayıs Cumartesi günü 19 Mayıs Ahmet Taşçı Yağlı Pehlivan Güreş alanında gerçekleştirildi. Güreşlerde; 50.?inci yıla özel 50 Baş Pehlivan ve 500 Pehlivanın hazır bulundu.

 

Çanakkale 19 Mayıs Ahmet Taşçı Yağlı Pehlivan güreşlerine Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Arda Bozkurt, partisi adına katılım sağladı.

 

Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Arda Bozkurt yaptığı açıklamada;

 

Ata sporumuzun yaşatılması için güreşleri tertip eden Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve Güreş Ağası Yahsem Korkmaz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

Güreşler esnasında bizlere yakinen ilgi ve alaka gösteren ve seçimlerde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız`a ve ekibine teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim, dedi.

 

Kutlu Dergahın Kutlu Evlatlarıyla Her Gün İftarda Buluşalım

 

18 Mayıs Cuma günü Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığı tarafından " Kutlu Dergahın Kutlu Evlatlarıyla Her Gün İftarda Buluşalım " sloganıyla organize edilen iftar programına katıldı.

 

Çanakkale MHP Milletvekili adayları Evren Yalçın, Aliye Ertopçu  ile birlikte gençler ve Çanakkaleli hemşerilerimiz ile birlikte oruçlarını açtılar.

 

Çanakkale MHP Milletvekili Adayı Arda Bozkurt; MHP İl Ocak Başkanı Hakan İmamoğlu başta olmak üzere iftar programında emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah Razı Olsun. Hedefimiz Bir Yolumuz Bir, dedi.



MHP 20.05.2018 17:17:39 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19