Çanakkale MHP Milletvekili Adayları Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Çanakkale MHP Milletvekili Adayları Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Çan MHP İlçe Teşkilatı iftar yemeği verdi. Çanakkale MHP teşkilatı ve milletvekillerinin katıldığı iftar yemeğinde Çanlı vatandaşlarla buluştular.

Çan MHP İlçe Teşkilatı iftar yemeği verdi. Çanakkale MHP teşkilatı ve milletvekillerinin katıldığı iftar yemeğinde Çanlı vatandaşlarla buluştular. Düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Milletvekili adayları Çanlı vatandaşlarla buluştu ve seçim sürecini anlatarak vatandaşların sorunlarını dinlediler. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için oy istediler.

 

22 Salı günü düzenlenen iftar yemeği Çan Belediyesi düğün salonunda gerçekleşti. Çanakkale milletvekili adayları ve Çanlı vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği verildi. Milletvekili adayları Çanlı vatandaşlara tanıtıldı.

 

Çan Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine; Milletvekili adayları, Çanakkale MHP İl Başkanı Hakan Pınar, MHP İlçe Parti Teşkilatları, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Okan ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

Milletvekili adayları protokol olarak en önde oturmayıp, vatandaşların masalarında birlikte iftarlarını yapıp, oruçlarını açtılar. Milletvekili adayları iftar yemeği bitmeden tüm masaları gezip, vatandaşlarla yakından ilgilenerek seçim öncesi destek istediler.

 

Milletvekili adayları düzenlenen iftar yemeğinde memnun olduğunu söylediler. Çan?da düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşların ilgisinden memnun kaldılar.

 

Çanakkale MHP 1.?sıra Milletvekili Adayı Evren Yalçın ??Gezmedik ilçe sıkmadık el bırakmayacağız??

 

Çan?da düzenlenen iftar yemeğinden memnun kaldım. Vatandaşlarımızla birlikte iftar yemeğine katıldık ve oruçlarımızı açtık. Vatandaşlarımızın yakın ilgisinden dolayı çalışma isteğimiz arttı. 20 gündür çalışmaya devam ediyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezinin yapmış olduğu plana göre çalışmalarımız 24 saat devam edecek, dedi.

 

Çanakkale MHP 4.?üncü Sıra Milletvekili Adayı Arda Bozkurt ??Tek Gayemiz Cennet Vatan Ülkemizin Refahı ve Huzurudur??

 

İftar yemeğini düzenleyen Çan İlçe teşkilatına teşekkür ederken heyecanı gözlerden kaçmadı. Çan ilçe teşkilatının iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı. Bu kalabalık ortamda çalışma isteğimiz arttı. Seçime az bir süre kaldı. Çok çalışmamız gerekiyor. Hedefimiz bir, yolumuz birdir. İftar yemeğinde Çanlı vatandaşlarımızın yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin sigortasıdır,dedi.

 

Çanakkale MHP 3.?üncü Sıra Milletvekili Adayı Aliye Ertopçu ??Gün birlik olma günü??

 

Çan ilçe teşkilatımızın düzenlediği iftar yemeği için teşekkür ederim. İftar yemeğine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Heyecanım arttı ve daha çok çalışmalıyız. Hep birlikte iftar yemeğine katılarak orucumuzu açtık. Gün birlik olma günüdür. Kesinlikle karamsarlığa kapılmaya gerek yok, ümit yaşarma günüdür. Kararsızlık ya da ümitsizlik iman eksikliğidir. Liderimiz Devlet Bahçeli?nin yolunda yürüyenler olarak hedefe kilitlendiğimizi söylüyorum.  Çanakkale MHP olarak 4 milletvekilimiz de seçilerek, Çanakkale?mizi temsil etmek istiyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.

 

Çanakkale MHP 2.?inci Sıra Milletvekili Adayı Necip Fazıl Bayram ??Halkımızın Takdiri İle Hedefimize Ulaşacağız??

 

Çalışmalarımıza hız verdik. Seçim için çok güzel çalışma havası var. Partimiz seçim sürecinden beri çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde Çanakkale Milletvekili adayları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çarşı, esnaf, köy, Pazar demeden vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyoruz. Partimizin politikalarını vatandaşlarımıza anlatıyoruz. 24 Haziran gecesi hedefimize ulaşmış olacağız, dedi.



MHP 24.05.2018 10:57:52 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36