Biga`da Ramazan

Biga`da Ramazan Haberleri
Biga`da Ramazan 13.06.2018 20:11:25 0

Biga TSO?dan Huzurevinde İftar

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar, bu yıl da birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 12 Haziran Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzur

Biga TSO?dan Huzurevinde İftar

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar, bu yıl da birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 12 Haziran Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi?nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

 

Biga Ticaret ve Sanayi Odası?nın verdiği iftara Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Soytürk, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Tarık Bişirgen, Biga Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.Suat Uğur, MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal, Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği (BİSİAD) Başkanı İsmail Özer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yılmaz, BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile meslek komite başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve borsa yöneticileri katıldı.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir