Arda Bozkurt Ay Yıldızlı Bayrağımızın Altında Nice Bayramlara

Arda Bozkurt Ay Yıldızlı Bayrağımızın Altında Nice Bayramlara

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili Avukat Arda Bozkurt, Ramazan Bayramı Münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni eden Bozkurt, Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, ?Yüce Yaradan Allah öz yurdumuzda Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında nice bayramları huzur ve hoşgörünün manevi iklimi içerisinde birlikte geçirmeyi nasip etsin? dedi.

 

Ecdadımıza, Şehitlerimize, Gazilerimize Borçluyuz

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili Avukat Arda Bozkurt, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda ?Cenab-ı Allah?a şükürler olsun ki yeni bir bayrama Ay Yıldızlı topraklar altında birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte giriyoruz. Ecdadımızın bizlere canları ve kanları ile armağan ettiği bu kutsal topraklarda özgürce yaşayıp, bayram kutluya biliyoruz. Vatanımızın hür ve özgür olması için yaşadığımız coğrafyayı bize vatan kılan ecdadımıza, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun? dedi.

 

Hayır Duaları Bize Yeter

 

Ramazan Bayramının tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerin ardından, paylaşma ve dayanışma içerisinde geçmesi gerektiğini ifade eden Avukat Arda Bozkurt, ?bayramlar eşsiz bir fırsattır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi iklimini yaşamak için önemli bir değerdir. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirip, büyüklerimizi ziyaret edelim, hallerini sorup dertlerine çözüm olalım. Onların bir gülümsemesi ve hayır duası bizlere yeter? dedi.

 

Bayramınız Kutlu Olsun

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili Adayı Avukat Arda Bozkurt mesajını ?cennet vatanın her bölgesinde, gülen yüzler, birleşen eller ve samimi dualarınız eşliğinde kutlanacak olan Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum? diyerek sonlandırdı.



MHP 14.06.2018 14:18:27 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00